fbpx

Aanpassen van de website

Ook de techniek van jouw website bepaalt de ranking in de zoekmachine

Home / Bovenaan in Google / Aanpassen website

Haal meer uit je huidige website.


Misschien heb je een hele mooie website, maar levert deze niet op wat je ervan gehoopt had. Dan is het belangrijk om je website zo aan te passen dat deze wel goed ingericht is voor de vindbaarheid ervan. Dit kan bijvoorbeeld door de navigatiestructuur aan te passen of landingspagina's toe te voegen. Wij adviseren je graag hierin, vanuit onze ervaring weten wij precies wat er nodig is om jouw website te optimaliseren.

Naast het aanpassen van je website, kun je er ook voor kiezen om een nieuwe website te laten maken. Dan kun je bij het ontwerpen van je website meteen zorgen voor een optimale vindbaarheid.

Baas over
je eigen website

Makkelijk beheersysteem
(WordPress)

Responsive op zowel
tablet als mobiel

Wil jij jouw website laten aanpassen?

Luuk helpt je.

Een collega die meer behulpzaam is dan Luuk kunnen wij ons niet voorstellen. Heb je een vraag? Dan is Luuk diegene die gelijk even tijd voor je vrijmaakt. Is er dan een probleem of heb je een vraag over je website? Hij kan je er gelijk alles over vertellen. Dat Luuk een goede jongen is ervaren wij niet alleen, ook zijn vrienden zeggen het. In zijn vrije tijd zegt hij dan ook nooit nee tegen een potje gamen, want welke computerfanaat doet dat tegenwoordig niet. Echter is Luuk niet iemand die alleen maar binnen zit, in tegenstelling juist. Bijna elke zondag speelt hij een potje airsoft met de nodige blauwe plekken als gevolg. Wil jij ook weten hoe Luuk is? Neem dan contact met hem op.