fbpx

Flyers en banners

Hulp nodig bij het ontwerp en de realisatie van offline promotiemateriaal?

Home / Er is meer… / Flyers en banners

Offline promotiemateriaal blijft populair.


Bij PDK Online Succes maken we veel gebruik van offline promotiemateriaal. Zo geven we onze klanten graag iets tastbaars mee na een goed gesprek. Dit laat bepaalde gevoelens achter en geeft de klant een duidelijk beeld over wie wij zijn, wat wij doen en dat PDK het serieus neemt. Als je bij ons het kantoor betreedt zullen onze banners als eerste opvallen die wij regelmatig tentoonstellen.

Wil jij ook een flyer, boekje of banner laten ontwerpen en realiseren? Samen met jou kijken we naar het doel van het promotiemateriaal en wat jij als bedrijf wilt uitstralen. Daarna gaan wij aan de gang in Photoshop, Indesign of Illustrator om het totaalplaatje te ontwerpen.

Tastbaar
promotiemateriaal

Laat online en offline
elkaar versterken

Prikkelt
de zintuigen

Wil jij een flyer of banner laten ontwerpen?

Ilse helpt je.

Ilse is verantwoordelijk voor de online en offline marketing van PDK Online Succes. De flyers en banners die je bij ons tegenkomt, zijn door Ilse ontworpen en gerealiseerd. De kennis over marketing heeft ze opgedaan tijdens haar studie Commerciële Economie. Alles wat ze weet zet ze met veel plezier in voor PDK, maar ook voor onze klanten. Veel uitleg heeft ze dan ook niet nodig, ze gaat aan de slag en is erg kritisch op haar eigen werk. Naast het werk kan je Ilse tegenkomen op de sportschool of het voetbalveld, sportief is ze zeker.
Wil jij met Ilse sparren over jouw offline promotiemateriaal?