fbpx

Flyers en banners

Hulp nodig bij het ontwerp en de realisatie van offline promotiemateriaal?

Home / Er is meer… / Flyers en banners

Offline promotiemateriaal blijft populair.


Bij PDK Online Succes maken we veel gebruik van offline promotiemateriaal. Zo geven we onze klanten graag iets tastbaars mee na een goed gesprek. Dit laat bepaalde gevoelens achter en geeft de klant een duidelijk beeld over wie wij zijn, wat wij doen en dat PDK het serieus neemt. Als je bij ons het kantoor betreedt zullen onze banners als eerste opvallen die wij regelmatig tentoonstellen.

Wil jij ook een flyer, boekje of banner laten ontwerpen en realiseren? Samen met jou kijken we naar het doel van het promotiemateriaal en wat jij als bedrijf wilt uitstralen. Daarna gaan wij aan de gang in Photoshop, Indesign of Illustrator om het totaalplaatje te ontwerpen.

Tastbaar
promotiemateriaal

Laat online en offline
elkaar versterken

Prikkelt
de zintuigen

Wil jij een flyer of banner laten ontwerpen?

Peter helpt je.

Peter is verantwoordelijk voor de online en offline marketing van PDK Online Succes. De flyers en banners die je bij ons tegenkomt, zijn door Peter ontworpen en gerealiseerd. Hij neemt de tijd voor iedereen en vindt de relatie tussen bedrijf en klant erg belangrijk. Wanneer je als collega denkt met iets nieuws te komen, dan is hij er al van op de hoogte. Peter is een enthousiaste ondernemer met veel kennis. Buiten het werk geniet hij van zijn gezin en slaat hij regelmatig een balletje op de tennisbaan. Een andere hobby die hij sinds kort aan het uitbreiden is, is zijn passie voor fotografie. Wij vragen ons wel eens af, wat kan deze man niet? Wil jij met Peter sparren over jouw offline promotiemateriaal?