fbpx

SEO Trainingen

Leer zelf hoe je jouw online vindbaarheid kunt optimaliseren

Home / Er is meer… / SEO Trainingen

Vergoot jouw SEO kennis met een training.


SEO is voor velen nog een ingewikkeld onderwerp. Op het internet is er veel over te vinden, maar blijft het algemeen en de informatie is niet specifiek voor jouw product of dienst en website. Omdat we merken dat onze klanten vaak meer willen weten over dit onderwerp, zijn we dit gaan aanbieden door middel van SEO trainingen. We leggen het graag uit in een 1-daagse training van 4 of 6uur.

We bieden de volgende 5 trainingen aan:

SEO training voor beginners, SEO training voor gevorderden, Linkbuilding training,  Google Analytics training,  Conversie optimalisatie training

Voor zowel beginners
als gevorderen

De trainingen zijn
interactief

Klassikaal, in company
of één op één te volgen

Wil jij een SEO training volgen?

Onder een andere naam


De trainingen die wij geven vallen onder een andere naam, namelijk "Solveo Trainingen''. Op deze manier kunnen wij het aanbod uitgebreid communiceren en kun jij beslissen of de trainingen iets voor jou zijn. Op de website van Solveo Trainingen vind je alle informatie die je nodig hebt en zie je de trainingsdatums. Zit er geen geschikte trainingsdatum tussen? Neem dan gerust contact op met onze collega Ilse om je hierbij te helpen.

Ilse helpt je.

Ilse is verantwoordelijk voor de online en offline marketing van PDK Online Succes. Daarnaast is Ilse ook onze contactpersoon voor Solveo Trainingen en kun je altijd bij haar terecht. De kennis over marketing heeft ze opgedaan tijdens haar studie Commerciële Economie. Alles wat ze weet zet ze met veel plezier in voor PDK, maar ook voor onze klanten. Veel uitleg heeft ze dan ook niet nodig, ze gaat aan de slag en is erg kritisch op haar eigen werk. Naast het werk kan je Ilse tegenkomen op de sportschool of het voetbalveld, sportief is ze zeker.
Overweeg je om een SEO training te volgen en wil je met Ilse in contact komen?