fbpx

SEO Trainingen

Leer zelf hoe je jouw online vindbaarheid kunt optimaliseren

Home / Er is meer… / SEO Trainingen

Vergoot jouw SEO kennis met een training.


SEO is voor velen nog een ingewikkeld onderwerp. Op het internet is er veel over te vinden, maar blijft het algemeen en de informatie is niet specifiek voor jouw product of dienst en website. Omdat we merken dat onze klanten vaak meer willen weten over dit onderwerp, zijn we dit gaan aanbieden door middel van SEO trainingen. We leggen het graag uit in een 1-daagse training van 4 of 6uur.

We bieden de volgende 5 trainingen aan:

SEO training voor beginners, SEO training voor gevorderden, Linkbuilding training,  Google Analytics training,  Conversie optimalisatie training

Voor zowel beginners
als gevorderen

De trainingen zijn
interactief

Klassikaal, in company
of één op één te volgen

Wil jij een SEO training volgen?

Onder een andere naam


De trainingen die wij geven vallen onder een andere naam, namelijk "Solveo Trainingen''. Op deze manier kunnen wij het aanbod uitgebreid communiceren en kun jij beslissen of de trainingen iets voor jou zijn. Op de website van Solveo Trainingen vind je alle informatie die je nodig hebt en zie je de trainingsdatums. Zit er geen geschikte trainingsdatum tussen? Neem dan gerust contact op met onze collega Ilse om je hierbij te helpen.

Bart helpt je.

Bart is verantwoordelijk voor de online en offline marketing van PDK Online Succes. Daarnaast is Bart ook onze contactpersoon voor Solveo Trainingen en kun je altijd bij hem terecht. Bart is het aanspreekpunt voor de klant en weet precies wat ze nodig hebben. Binnen de samenwerking vindt hij de relatie het meest belangrijk. Er moet wel een klik zijn, anders heeft het weinig zin om  een samenwerking aan te gaan. Pas wanneer je op één level zit, kun je samen voor succes zorgen. Buiten het werk is Bart een echte familieman en geniet hij iedere dag van zijn 3 zonen. Als ze alle drie op Bart lijken (zoals hij zelf altijd zegt) komt het helemaal goed. Als hij niet thuis is, staat hij bij de voetbal. Hij trapt graag zelf een balletje en regelt alles om ervoor te zorgen dat de kinderen dat ook kunnen.
Overweeg je om een SEO training te volgen en wil je met Bart in contact komen?