fbpx

Social Media

Heb je hulp nodig bij het beheren van jouw Social Media kanalen?

Home / Er is meer… / Social Media

Trek klanten aan met de juiste content.


Binnen PDK Online Succes merken we hoe belangrijk het is om gebruik te maken van Social Media, maar zien we ook dat dit soms op de laatste plaats wordt gezet. Klanten gaan namelijk voor. Is dit bij jou ook het geval en kom je er maar niet aan toe om jouw Social Media kanalen de juiste invulling te geven? Wij helpen je hier graag bij, van 1 tot 2 of zelfs 3 berichten in de week.

Naast het plaatsen van berichten op je Social Media feed, kun je hier ook adverteren. Denk aan Facebook, Instagram en Linkedin. Bij deze kanalen kun je ervoor kiezen om een afbeelding, video of producten te promoten tegen dagelijkse kosten. Jij bepaalt de kosten en samen gaan we na wat het doel is van de advertentie. Wil je meer bereik, website bezoekers of wil je een flinke stijging zien in je conversies?

Positieve invloed
op je SEO

Zorgt voor interactie
met je doelgroep

 

Social Media
is meetbaar

Wil jij meer uit je Social Media halen of heb je nog niets en wordt het tijd om hier mee te beginnen?

Bart helpt je.

Bart is verantwoordelijk voor de Social Media van PDK Online Succes. Samen met het team brainstormt ze regelmatig over nieuwe content en wordt er voor een hele maand aan berichten bedacht en uitgewerkt. Bart is het aanspreekpunt voor de klant en weet precies wat ze nodig hebben. Binnen de samenwerking vindt hij de relatie het meest belangrijk. Er moet wel een klik zijn, anders heeft het weinig zin om  een samenwerking aan te gaan. Pas wanneer je op één level zit, kun je samen voor succes zorgen. Buiten het werk is Bart een echte familieman en geniet hij iedere dag van zijn 3 zonen. Als ze alle drie op Bart lijken (zoals hij zelf altijd zegt) komt het helemaal goed. Als hij niet thuis is, staat hij bij de voetbal. Hij trapt graag zelf een balletje en regelt alles om ervoor te zorgen dat de kinderen dat ook kunnen.
Wil jij met Bart sparren over jouw Social Media kanalen?