fbpx

Social Media

Heb je hulp nodig bij het beheren van jouw Social Media kanalen?

Home / Er is meer… / Social Media

Trek klanten aan met de juiste content.


Binnen PDK Online Succes merken we hoe belangrijk het is om gebruik te maken van Social Media, maar zien we ook dat dit soms op de laatste plaats wordt gezet. Klanten gaan namelijk voor. Is dit bij jou ook het geval en kom je er maar niet aan toe om jouw Social Media kanalen de juiste invulling te geven? Wij helpen je hier graag bij, van 1 tot 2 of zelfs 3 berichten in de week.

Naast het plaatsen van berichten op je Social Media feed, kun je hier ook adverteren. Denk aan Facebook, Instagram en Linkedin. Bij deze kanalen kun je ervoor kiezen om een afbeelding, video of producten te promoten tegen dagelijkse kosten. Jij bepaalt de kosten en samen gaan we na wat het doel is van de advertentie. Wil je meer bereik, website bezoekers of wil je een flinke stijging zien in je conversies?

Positieve invloed
op je SEO

Zorgt voor interactie
met je doelgroep

 

Social Media
is meetbaar

Wil jij meer uit je Social Media halen of heb je nog niets en wordt het tijd om hier mee te beginnen?

Ilse helpt je.

Ilse is verantwoordelijk voor de Social Media van PDK Online Succes. Samen met het team brainstormt ze regelmatig over nieuwe content en wordt er voor een hele maand aan berichten bedacht en uitgewerkt. De kennis over online marketing heeft ze opgedaan tijdens haar studie Commerciële Economie. Alles wat ze weet zet ze met veel plezier in voor PDK, maar ook voor onze klanten. Veel uitleg heeft ze dan ook niet nodig, ze gaat aan de slag en is erg kritisch op haar eigen werk. Naast het werk kan je Ilse tegenkomen op de sportschool of het voetbalveld, sportief is ze zeker.
Wil jij met Ilse sparren over jouw Social Media kanalen?