fbpx

Remarketing

Haal je bezoekers terug naar jouw website

Home / Adverteren in Google / Remarketing

Geef je bezoeker een reminder.


Google Ads heeft een optie genaamd ''remarketing''. Het is een effectieve manier om je bezoekers die eerder jouw website hebben bezocht, opnieuw te benaderen. Dit zijn bezoekers die op dat moment geen aankoop hebben gedaan, maar dit eventueel wel wilden doen. Er zijn namelijk een heleboel bezoekers die jouw website één keer bezoeken en daarna niet meer terugkomen. Gemiste kans, vind je ook niet? Met een remarketing campagne kun je al deze bezoekers voor weinig geld opnieuw benaderen met jouw product of dienst.

Goedkoper dan standaard advertentie
Bezoekers
opnieuw benaderen
Meer kans
op een klik

Wil jij gebruik maken van remarketing?

Wat wij voor je doen


 

1. Het ontwerp van de banner

De remarketing campagne is alleen in te stellen in het Google Display netwerk. Onder het Google Display netwerk vallen websites van Google waarop geadverteerd kan worden. Er wordt geadverteerd door middel van een banner. Als eerste stap kunnen wij je helpen bij het ontwerp van de banner en deze campagne samen te stellen.

2. Remarketing tag op je website

Er kan alleen gebruik worden gemaakt van remarketing wanneer je een algemene sitetag plaatst op je website. De tag is een code die bezoekers toevoegt aan je remarketinglijst. Wij helpen je met het plaatsen van deze tag!

3. Campagne/ biedingen optimaliseren

Wanneer je remarketing campagne staat, denken we mee bij het optimaliseren en houden we de biedingen in de gaten. Zo zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen en is dit afhankelijk van je productprijs, winstmarge en conversieratio. Het is een belangrijk proces waarbij wij jou kunnen helpen.

 

Lies helpt je.

Lies is onze Google Ads expert en weet je hier alles over te vertellen. Iedere maandag en dinsdag zit ze klaar om jouw campagne te monitoren en jouw vragen te beantwoorden. In de rest van de week is ze een lieve moeder voor haar twee zonen waarmee ze regelmatig de Efteling bezoekt. Ook vindt ze tijd met haar man en vrienden erg belangrijk, een avondje borrelen wordt dan ook niet zomaar overgeslagen. Daarnaast staat Lies graag in de keuken om de heerlijkste gerechten klaar te maken voor haar gezin. Of Lies ook doet aan sport? Jazeker, wekelijks is ze te vinden in de sportschool, of ze ook daadwerkelijk iets doet, dat weten we niet. Wel weten we dat Lies een uitstekende werknemer is die de sfeer altijd gezellig weet te houden. Wil jij met Lies in gesprek?