fbpx

Google Search

Verzeker jezelf van een hoge positie in de zoekresultaten

Home / Adverteren in Google / Google Search

Meer bezoekers en omzet met Google Search.


Met Google Search sta je bovenaan in Google met jouw tekstadvertenties. Een Google Ads tekstadvertentie staat altijd boven de organische zoekresultaten in Google en wordt daarom door vele bedrijven ingezet. Want zeg nu zelf, als je ergens naar op zoek bent ga je niet eerst 5 pagina's in Google bekijken, de kans is groot dat je voor één van de eerste resultaten gaat.

Deze tekstadvertenties bestaan uit een kop, zichtbare url en een beschrijving. Daarnaast heb je ook keuze uit diverse extenties. Uiteraard helpen wij je om alles goed ingesteld te hebben.

Bepaal zelf je
budget

Je betaalt
pas bij een klik

Jij kiest wie
je advertenties zien

Wil jij gebruik maken van Google Search?

Wat wij voor je doen


 

1. Maken van de campagne structuur

Een campagne moet voorzien zijn van een duidelijke structuur met de relevante advertentiegroepen en zoekwoorden. Voor iemand die niet bekend is met het programma is dit misschien lastig te begrijpen en al helemaal om een campagne samen te stellen. Bij PDK Online Succes zit er iemand voor je klaar die hier dagelijks mee bezig is en dit voor jou kan doen. Uiteraard altijd in overleg.

2. Biedingen optimaliseren

Het budget wat je inzet voor Google Ads, heeft betrekking op de zichtbaarheid van je campagnes. Zo kan voor de één een dagbudget van €10 veel weergave's en klikken opleveren, terwijl een ander voor een budget van €10 nog niet eens zichtbaar is. Dit heeft dan te maken met de desbetreffende webpagina, de tekstadvertenties en je concurrenten. In het proces denken we mee bij het optimaliseren van je biedingen zodat we samen het hoogst haalbare resultaat kunnen behalen.

3. Resultaten monitoren en bijschaven

Nadat alle stappen zijn toegepast en de tekstadvertenties worden getoond in de zoekmachine van Google, houden we deze voor jou in de gaten. Zijn de biedingen te hoog of te laag? Wat levert de campagne ons op? Deze resultaten worden door ons bijgehouden en alleen in overleg geoptimaliseerd. Heb je zelf vragen of wil je iets aanpassen? Dan kun je ons daar altijd over bellen of we komen zelfs even langs.

 

Maak kennis met Bart.

Wil je net zoals onze klanten goed vindbaar zijn? Dan is de kans groot dat Bart jouw kant op komt om jouw wensen te bespreken. Bart is het aanspreekpunt voor de klant en weet precies wat ze nodig hebben. Binnen de samenwerking vindt hij de relatie het meest belangrijk. Er moet wel een klik zijn, anders heeft het weinig zin om  een samenwerking aan te gaan. Pas wanneer je op één level zit, kun je samen voor succes zorgen. Buiten het werk is Bart een echte familieman en geniet hij iedere dag van zijn 3 zonen. Als ze alle drie op Bart lijken (zoals hij zelf altijd zegt) komt het helemaal goed. Als hij niet thuis is, staat hij bij de voetbal. Hij trapt graag zelf een balletje en regelt alles om ervoor te zorgen dat de kinderen dat ook kunnen. Wil jij met Bart in gesprek?