fbpx

Google Shopping

Adverteer in Google met jouw product

Home / Adverteren in Google / Google Shopping

Bied je producten aan via Google.


Door middel van Google Shopping kun je jouw producten aanbiedingen in Google. Wanneer iemand zoekt naar een bepaald product dat betrekking heeft op jou als aanbieder, verschijnt jouw prijs, product met afbeelding en merknaam in de zoekmachine. De geïnteresseerde kan vervolgens doorklikken op jouw product en wordt direct doorverwezen naar de pagina van jouw site. Je betaalt pas wanneer de geïnteresseerde op jouw product heeft doorgeklikt.

Geschikt voor webshops

Alleen betalen per klik

Hoog rendement

Wil jij gebruik maken van Google Shopping?

Wat wij voor je doen


 

1. Optimaliseren/ koppelen van de feed

We helpen je bij het koppelen van je producten naar de Merchant Center van Google. Met dit programma kun je eenvoudig al jouw winkel- en productinformatie uploaden naar Google.

2. Biedingen optimaliseren

We denken mee bij het optimaliseren van je biedingen. Zo zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen en is dit afhankelijk van je productprijs, winstmarge en conversieratio. Het is een belangrijk proces waarbij wij jou kunnen helpen.

3. Resultaten monitoren en bijschaven

Nadat alle stappen zijn toegepast en jouw producten worden weergeven in de shopping campagnes van Google, is het tijd om de resultaten te monitoren. Zijn de biedingen te hoog of te laag? Wat levert de campagne ons op? Deze resultaten worden door ons bijgehouden en in overleg geoptimaliseerd. Zie je zelf iets opvallends en heb je vragen over de werking van Google Shopping, ook dit valt in het pakket.

 

 

Lies helpt je.

Lies is onze Google Ads expert en weet je hier alles over te vertellen. Iedere maandag en dinsdag zit ze klaar om jouw campagne te monitoren en jouw vragen te beantwoorden. In de rest van de week is ze een lieve moeder voor haar twee zonen waarmee ze regelmatig de Efteling bezoekt. Ook vind ze tijd met haar man en vrienden erg belangrijk, een avondje borrelen wordt dan ook niet zomaar overgeslagen. Daarnaast staat Lies graag in de keuken om de heerlijkste gerechten klaar te maken voor haar gezin. Of Lies ook doet aan sport? Jazeker, wekelijks is ze te vinden in de sportschool, of ze ook daadwerkelijk iets doet, dat weten we niet. Wel weten we dat Lies een uitstekende werknemer is die de sfeer altijd gezellig weet te houden. Wil jij met Lies in gesprek?