fbpx

Google Shopping

Adverteer in Google met jouw product

Home / Adverteren in Google / Google Shopping

Bied je producten aan via Google.


Door middel van Google Shopping kun je jouw producten aanbiedingen in Google. Wanneer iemand zoekt naar een bepaald product dat betrekking heeft op jou als aanbieder, verschijnt jouw prijs, product met afbeelding en merknaam in de zoekmachine. De geïnteresseerde kan vervolgens doorklikken op jouw product en wordt direct doorverwezen naar de pagina van jouw site. Je betaalt pas wanneer de geïnteresseerde op jouw product heeft doorgeklikt.

Geschikt voor webshops

Alleen betalen per klik

Hoog rendement

Wil jij gebruik maken van Google Shopping?

Wat wij voor je doen


 

1. Optimaliseren/ koppelen van de feed

We helpen je bij het koppelen van je producten naar de Merchant Center van Google. Met dit programma kun je eenvoudig al jouw winkel- en productinformatie uploaden naar Google.

2. Biedingen optimaliseren

We denken mee bij het optimaliseren van je biedingen. Zo zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen en is dit afhankelijk van je productprijs, winstmarge en conversieratio. Het is een belangrijk proces waarbij wij jou kunnen helpen.

3. Resultaten monitoren en bijschaven

Nadat alle stappen zijn toegepast en jouw producten worden weergeven in de shopping campagnes van Google, is het tijd om de resultaten te monitoren. Zijn de biedingen te hoog of te laag? Wat levert de campagne ons op? Deze resultaten worden door ons bijgehouden en in overleg geoptimaliseerd. Zie je zelf iets opvallends en heb je vragen over de werking van Google Shopping, ook dit valt in het pakket.

 

 

Peter helpt je.

Peter is de oprichter van PDK Online Succes en staat dagelijks voor onze klanten klaar. Hij neemt de tijd voor iedereen en vind de relatie tussen bedrijf en klant erg belangrijk. Wanneer je als collega denkt met iets nieuws te komen, dan is hij er al van op de hoogte. Peter is een enthousiaste ondernemer met veel kennis. Buiten het werk geniet hij van zijn gezin en slaat hij regelmatig een balletje op de tennisbaan. Een andere hobby die hij sinds kort aan het uitbreiden is, is zijn passie voor fotografie. Wij vragen ons wel eens af, wat kan deze man niet? Wil jij dat ook ervaren, kom dan snel een drankje doen!