Handig

Beleef de sfeer en handigheid

Bij PDK verspillen we niet teveel tijd aan het klakkeloos opschrijven van de diensten die wij bieden. Wij steken liever tijd in jou! We hebben er daarom ook voor gekozen om deze pagina zodanig in te vullen zodat jij meteen de sfeer én handigheid van PDK kunt beleven.

Handig serieus
Handig feest

Interview Peter

Introductie
Peter de Kort is 37 jaar en oprichter/eigenaar van PDK. Ook is hij fanatiek voetballer en een gelukkige vader van twee jongens. Het is daarom ook niet zo vreemd dat Peter er graag tussen uit gaat met het gezin om samen tijd te spenderen met de kids.

Peter is een enthousiast ondernemer en laat graag zijn stem horen op de verschillende markten waar hij zich in gespecialiseerd heeft. Peter heeft PDK in 2008 opgericht vanwege zijn liefde voor internetmarketing en het opbouwen van klantenrelatie. Wat Peter heeft getriggerd om PDK te beginnen was vooral zijn mening die hij heeft over internet marketing bureaus: Peter vindt dat zulke bedrijven zeer onpersoonlijk met hun klanten omgaan. Peter wilde hier verandering in brengen en is daarom gestart met PDK.

Visie en motivatie
Waar Peter vooral de nadruk op wil leggen met PDK is de persoonlijke benadering naar zijn klanten toe. Deze persoonlijke benadering heeft als gevolg sterke banden met zijn klanten. Zo zijn er een hoop klanten die in 2008 begonnen zijn en nu nog steeds klant zijn. Vooral het regelmatig contact houden door bijvoorbeeld bij elkaar een kop koffie te drinken is de doorslag van een succesvolle samenwerking. PDK kun je dan ook omschrijven als een kleinschalig, professioneel en gezellig online succes bureau. Ons team is goed op elkaar ingespeeld vanwege de samenwerking die er al vanaf 2009 is. Daardoor hangt er altijd een gezellige sfeer op de werkvloer. We denken dan ook graag met jou mee, want jouw succes is ons succes!

Het geheim
Wij zorgen ervoor continue bovenop de nieuwe trends te zitten en de snel wisselende business bij te houden. Dit gecombineerd met de klik tussen beide partijen en de prettige samenwerking (die als een rode draad door onze projecten en campagnes loopt) zorgen we ervoor dat we samen onze doelen bereiken.

Interview Bart

Introductie
Bart Netten is 37 jaar en directeur bij PDK. Bart is een gelukkige vader van een gezin en besteedt dan ook graag zijn tijd samen met zijn vriendin en kinderen. Ook is hij groot voetbalfanaat/analyticus en heeft hij altijd wel een mening klaar om zijn inzicht in het spelletje uit te leggen. Niet alleen voetbal is zijn passie, maar ook bij PDK heeft hij zijn inzichten en tactieken om jou naar de toppositie in Google te leiden.

Bart is bij PDK sinds oktober 2010 en is bij het bedrijf terecht gekomen via zijn goede kameraad Peter. De twee vrienden kennen elkaar al van kleins af aan en hadden toen al de droom om samen te werken aan succes projecten. Destijds stond er een functie open bij PDK. Dit gecombineerd met zijn interesse in de branche heeft hem geen seconde laten twijfelen.

PDK sfeer
De sfeer die bij PDK hangt heeft de doorslag gegeven in zijn beslissing. Samen met de klant groeien is het mooiste. PDK kan je dan ook omschrijven als een relatiegericht bedrijf. Het motto is samen de klik hebben om samen te kunnen groeien. Door de informele sfeer en de klantgerichte aanpak heeft PDK een goede relatie opgebouwd met zijn klanten. PDK heeft door de informele en gezellige sfeer aan veel projecten gewerkt. Het geheim van PDK ligt volgens Bart bij de open & transparante communicatie en uitleg in ``Jip en Janneke taal´´. Deze mix zorgt ervoor dat de projecten met succes worden afgerond.

Samenwerking
Essentiële aspecten om tot een top samenwerking te komen zijn communiceren, een persoonlijke relatie opbouwen en bij elkaar langs gaan voor een lekkere bak koffie. Wat PDK onderscheidt van de concurrentie is de duidelijke communicatie, reële doelen, eerlijk advies, samen de klik hebben voordat we met elkaar in zee gaan en het aller belangrijkste: vertouwen in elkaar.

Wij helpen jou graag