Internationale linkbuilding

Wil jij de grens over?

Home / Internationale linkbuilding

Samen naar internationaal succes.


Heb jij een website of webshop waarmee je ook onze buurlanden wilt bereiken? Bij PDK Online Succes beschikken we over de juiste kennis en partners om jouw vindbaar te krijgen in de buitenlandse zoekmachines. Linkbuilding speelt al een aantal jaren een belangrijke rol binnen de online vindbaarheid en heeft vaak het meeste effect. Niet alleen in Nederland kunnen linkjes worden ingezet om jouw website of webshop naar de top te krijgen, in het buitenland geldt precies hetzelfde.

Verhoogd de internationale
online vindbaarheid

Meer rendement
uit je website/ webshop

Vergoot je totale bereik
(dus ook in het buitenland)

Wil jij internationale linkbuilding inzetten?

Inzetten in de volgende landen


Bij PDK Online Succes kunnen we je helpen om niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland linkjes in te zetten. Met de juiste linkjes kun je snel en makkelijk de grote markten veroveren en is jouw website ook vindbaar in het buitenland. Hierbij moet je wel beschikken over een over vertaalde website van het land waar je linkjes voor wil inzetten. Bij PDK zetten we linkbuilding in voor de volgende landen:

Peter helpt je.

Peter is de oprichter van PDK Online Succes en staat dagelijks voor onze klanten klaar. Hij neemt de tijd voor iedereen en vindt de relatie tussen bedrijf en klant erg belangrijk. Wanneer je als collega denkt met iets nieuws te komen, dan is hij er al van op de hoogte. Peter is een enthousiaste ondernemer met veel kennis. Buiten het werk geniet hij van zijn gezin en slaat hij regelmatig een balletje op de tennisbaan. Een andere hobby die hij sinds kort aan het uitbreiden is, is zijn passie voor fotografie. Wij vragen ons wel eens af, wat kan deze man niet? Wil jij dat ook ervaren, kom dan snel een drankje doen!