fbpx
Home / Internet marketing bureau Breda

Internet marketing bureau Breda


Ben je op zoek naar een betrokken internet marketing bureau in omgeving Breda waar de klant centraal staat? Dan ben jij bij PDK Marketing op het juiste adres. PDK is gevestigd in Kaatsheuvel, niet ver van de prachtige stad Breda vandaan. Ben jij hier gevestigd en wil je gebruik maken van de diensten van een internet marketing bureau in omgeving Breda? Dan komen we graag eens bij je langs.

 

Wat kan ons internet marketing bureau in Breda voor jou betekenen?

Online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken. Als bedrijf wil je ook online goed zichtbaar zijn. Sterker nog, als bedrijf moet je online goed zichtbaar zijn. Waarschijnlijk heb jij ons ook online gevonden. Wij helpen je om je online zichtbaarheid te vergroten. Google is met 95 procent de meest gebruikte zoekmachine, het is daarom van groot belang dat je binnen de eerste zoekresultaten staat. Bijna niemand gaat namelijk alle pagina’s af om resultaten met elkaar te vergelijken. Je wilt toch snel vinden wat je zocht. Wij doen onderzoek naar de zoekwoorden die het beste bij jouw bedrijf passen. En met de juiste strategie plaatsen we jou in de top 10 van de zoekresultaten in Google.

Hoe doen wij dat?

PDK Marketing is een veelzijdig online marketing bureau. In Breda kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Je moet dan denken aan teksten waarin het zoekwoord een aantal keer op de juiste manier voorkomt. Onder zoekmachine optimalisatie vallen ook een juiste navigatie- en URL structuur waar we je graag bij helpen. Wat misschien nog wel het meeste effect heeft op jouw positie binnen Google is Linkbuilding. Bij PDK Marketing weten we hier alles over.

Zoek je iets bijzonders?

PDK Marketing is geen regulier internet marketing bureau. In Breda en omgeving zijn wij uniek met de manier waarop wij werken. Bij ons staat de relatie met de klant namelijk voorop. Jouw succes is ook ons succes. Want alleen samen kun je grote dingen bereiken. Voordat wij aan de slag gaan, zoeken we altijd uit of er een klik is. We bespreken jouw doelstellingen en wensen en vertellen eerlijk wat er allemaal mogelijk is. Tijdens het proces houden we contact en plannen we regelmatig een evaluatiemoment in. En als er iets verandert aan je positie in Google, kun je dat altijd laten weten. Samen gaan we kijken hoe we dat kunnen verbeteren.

Internet marketing bureau Breda

Koffie?

Wij staan dagelijks voor onze klanten klaar. Wij hebben een hecht team dat altijd op zoek is naar de klik met de klant. Kom gerust eens langs bij ons internet marketing bureau. In Breda komen we ook graag bij jou langs. En natuurlijk hoort er bij een eerste kennismaking een lekkere bak koffie. Elke succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek. En voor een goed gesprek zijn wij altijd te porren!

Charlotte helpt je.

Charlotte is een echte mensen-mens. Ze kan erg goed luisteren en analyseren. Tijdens haar werk en studie heeft ze veel kennis opgedaan en weet ze precies wat de behoeftes zijn van onze klanten, dit is één van haar kwaliteiten. Ze is oprecht geïnteresseerd en zoekt altijd met jou naar de beste oplossing. Ben je benieuwd of jullie de ideale match zijn? Kom dan gerust langs bij ons internet marketing bureau in de regio Breda. Charlotte helpt je graag en staat open voor een kop koffie en een goed gesprek. Want elke succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek en oprechte interesse in elkaar.