fbpx
Home / Linkbuilding Engeland

Linkbuilding Engeland


Linkbuilding Engeland inzetten om jouw website of webshop onder de Engelse bevolking te krijgen? Linkbuilding is één van de meest efficiëntste manieren om in de top 10 van Google te komen en te blijven staan. Google is namelijk niet alleen in Nederland de meest gebruikte zoekmachine, ook in het buitenland gaan potentiële klanten via deze weg op zoek.

De basis is erg belangrijk

Voordat je linkbuilding in Engeland gaat inzetten moet je website of webshop beschikken over de juiste basis. Hiermee bedoelen we dat je een Engelse variant van je website moet hebben met een  professionele uitstraling. Denk hier bijvoorbeeld aan de valuta, in Engeland betalen ze met ponden, jouw aanbod moet hier dan op aansluiten. Heb je deze basis nog niet? Dat is geen probleem, wij denken graag met je mee en zorgen voor een Engelse variant van jouw website. Daarna kijken we samen naar de trefwoorden en de pagina’s die jij aan de Britten wil laten zien.

Inzetten van de juiste Links

Wanneer andere websites linken naar jouw website, zorgt dit voor een kwaliteitsboot van je website. Google ziet op dat moment dat je belangrijk bent op het web en plaatst je hoger in de zoekresultaten.

In Engeland werkt linkbuilding hetzelfde als hier in Nederland. Het enige verschil zijn de pagina's die moeten linken naar jou. Dit zijn geen Nederlandse pagina's, maar Engelse. Bij PDK Online Succes beschikken we over de juiste linkjes die jouw website de kwaliteitsboost kunnen geven die het nodig heeft.

Naast Nederland en Engeland, kun je bij ons ook terecht voor Linkbuilding Duitsland.

Linkbuilding Engeland

Is jouw website klaar?

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil jij jouw pijlen richten op de Engels markt? Dan komen wij graag met je in contact.

 

Peter helpt je.

Peter is de oprichter van PDK Online Succes en staat dagelijks voor onze klanten klaar. Hij neemt de tijd voor iedereen en vindt de relatie tussen bedrijf en klant erg belangrijk. Wanneer je als collega denkt met iets nieuws te komen, dan is hij er al van op de hoogte. Peter is een enthousiaste ondernemer met veel kennis. Buiten het werk geniet hij van zijn gezin en slaat hij regelmatig een balletje op de tennisbaan. Een andere hobby die hij sinds kort aan het uitbreiden is, is zijn passie voor fotografie. Wij vragen ons wel eens af, wat kan deze man niet? Wil jij dat ook ervaren, kom dan snel een drankje doen!