fbpx

Linkbuilding

Vergroot de waarde van jouw website

Home / Bovenaan in Google / Linkbuilding

Hulp bij het genereren van de juiste links.


Linkbuilden heeft als doel om jouw positie in Google te verbeteren door de reputatie van jouw website te optimaliseren. Kortom het delen van jouw websitelink op relevante websites, waardoor jij op relevante trefwoorden gevonden gaat worden. Natuurlijk zijn alle zaken die je aan je website zelf kunt aanpassen erg belangrijk, maar de online reputatie van je website is misschien nog wel belangrijker. Linkbuilding is dus een belangrijk onderdeel om jouw website naar de topposities te krijgen.

Hoe werk het nou?
Simpel uitgelegd telt Google de stemmen die je van andere websites ontvangt in de vorm van links die je van deze websites ontvangt. Hoe meer en kwalitatief betere links je ontvangt, hoe beter je scoort ten opzichte van je collega's. Je kunt het zien als een populariteitswedstrijd. De website met de meeste stemmen is de meest relevante website. Linkbuilding zorgt dat er verschillende linkjes naar jouw website verwijzen, zodat jij op interessante zoektermen een hogere positie krijgt. Door deze links te verspreiden krijgt jouw website een kwaliteitsboost. Linkbuilding helpt jouw website dus naar de top!

Gegarandeerd
een hogere score in Google

Een sterk linkprofiel

PDK beschikt
over de links en de kennis

Wil jij linkbuilding uitbesteden?

Peter helpt je.

Peter is de oprichter van PDK Online Succes en staat dagelijks voor onze klanten klaar. Hij neemt de tijd voor iedereen en vindt de relatie tussen bedrijf en klant erg belangrijk. Wanneer je als collega denkt met iets nieuws te komen, dan is hij er al van op de hoogte. Peter is een enthousiaste ondernemer met veel kennis. Buiten het werk geniet hij van zijn gezin en slaat hij regelmatig een balletje op de tennisbaan. Een andere hobby die hij sinds kort aan het uitbreiden is, is zijn passie voor fotografie. Wij vragen ons wel eens af, wat kan deze man niet? Wil jij dat ook ervaren, kom dan snel een drankje doen!