fbpx
Home / Maak kennis met PDK Online Succes

Maak kennis met PDK Online Succes


Met de verhuizing naar een nieuw pand, een nieuwe website en meer zichtbaarheid op Social Media is het tijd voor weer een volgende stap. Vanaf heden gaan wij iedere maand een blog plaatsen op onze website waarin we jou als trouwe of potentiële klant op de hoogte houden van leuke nieuwtjes. Het kan over van alles gaan, over ontwikkelingen binnen PDK zelf, maar ook over trends en belangrijke zaken die spelen in de markt.

Om de eerste blog maar te beginnen met onszelf voor te stellen. De kans is groot dat huidige klanten of volgers van PDK dit lezen en denken, maar ik weet al veel over jullie, ik hoef niet meer verder te lezen. STOP! Denk dat niet, want wie weet kom je nieuwe wetenswaardigheden over ons te weten die je niet had willen missen.

 

Het standaard verhaal

Peter de Kort heeft in 2008 PDK in zijn eentje opgericht, 1,5 jaar later is Bart Netten zijn goede vriend komen versterken. Ze zijn vanaf dat moment onafscheidelijk en vullen elkaar naadloos aan. De reden dat Peter zijn eigen marketingbureau is begonnen komt vanuit zijn liefde voor internetmarketing en het opbouwen van klantrelaties. Het contact met de klant is iets waar Peter zich in wilde onderscheiden van andere bureaus. Het succes van onze klanten, is ook ons succes. Een klant is niet alleen maar binnenhalen en dan klaar. Wij komen graag regelmatig een kop koffie drinken om de gang van zaken te bespreken op een eerlijke en transparante wijze. Of dit lukt? Jazeker, wij zijn trots op onze samenwerkingen en zien deze iedere maand weer groeien met nieuwe en succesvolle projecten.

 

Van alleen online vindbaarheid naar het hele pakket

In 2008 was PDK uiteraard niet zoals het nu is. Peter is begonnen met het vindbaar maken van websites binnen de zoekmachine door middel van landingspagina’s. Daar lag op dat moment de focus en samen met de klant werd er gekeken naar de meest interessante trefwoorden. Tot op heden doen we dit nog steeds, maar dat niet als enige. Voor de volgende hoofddiensten kun je bij PDK Online Succes terecht:

Organische vindbaarheid

Adverteren in Google

Website bouwen

SPOILER!


Wat nog maar weinig huidige en potentiële klanten van ons weten, is dat wij bezig zijn met het uitbreiden van ons dienstenaanbod. We bieden klanten al jaren het totaalpakket aan, een website met daarbij de vindbaarheid in organische en betaalde zoekresultaten. De aankomende tijd komen daar de volgende diensten bij:

> Videografie/ fotografie
> Ontwerpen van flyers/ banners
> Social Media (advertising)
> Internationale Linkbuilding
> Nieuwsbrieven

Charlotte helpt je.

Heb je interesse in één van deze diensten en kun je niet wachten tot ze op de website komen?
Charlotte komt graag met je in contact om je er meer over te vertellen.
Stuur haar gerust een berichtje via onderstaande contactgegevens.
Wil jij met Charlotte in gesprek?