Masterclass

Op zoek naar online succes?

Geïnvesteerd in een mooie website maar heb je geen bezoekers? Of heb je wel bezoekers maar haal je geen rendement uit je website? Dan is deze Masterclass iets voor jou! Met onze Gratis Masterclass richten we ons op de volgende onderwerpen die jouw website gegarandeerd leiden naar online succes:

Google vriendelijke websites en webshops
Waarom is een Google vriendelijke website een absolute must, waar moet op gelet worden en hoe pak je dit aan. Hoe leid een Google vriendelijke website jou tot meer bezoekers en meer rendement.

Hoog in Google (SEO)
Hoe bepaalt Google de organische zoekresultaten en hoe kan je hier doormiddel van SEO op in spelen. Welke voordelen bied de SEO op de vindbaarheid van jou website.

Google Adwords (SEA)
Wat is het verschil tussen SEA en SEO, wanneer kies ik voor SEA. Welke diensten zijn er met betrekking tot SEA en welke voordelen bied SEA aan de vindbaarheid van mijn website.

Social Media
Welke mogelijkheden zijn er tot het starten van een campagne via social media en hoe pas je social media op een juiste manier toe, om meer bezoek en rendement op je website te genereren.

Deze en nog meer onderwerpen worden behandeld op onze Gratis Masterclass Online Succes!

Aanmelden

Naam*

Domeinnaam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Indien van toepassing, graag aanvinken
Ik ben een leerling/docent van het KW1C

Aantal personen*

Vragen/opmerkingen?

Vragen?

Heb je vragen of wil je wat meer informatie over de Masterclass? Stuur gerust een mailtje naar: info@pdkmarketing.nl

Pagina masterclass - icoon 1.7

Pagina masterclass - icoon 2.2

Pagina masterclass - icoon 3.2