fbpx
Home / Online marketing bureau Kaatsheuvel

Online marketingbureau Kaatsheuvel


Zoek je een online marketing bureau in Kaatsheuvel? PDK Marketing is jouw partner naar online succes. Wij zijn geen regulier marketing bureau, bij ons draait het om persoonlijk contact en een goede relatie met onze klanten. Want wij zijn van mening dat daar de basis ligt voor een succesvolle samenwerking. Daarom communiceren we altijd eerlijk en transparant, onder het genot van een goede bak koffie. Want ook dat vinden wij belangrijk. En afspraak is afspraak, pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Liefde voor internetmarketing

Aan het roer van PDK Online Succes staan Peter en Bart, twee enthousiaste ondernemers met liefde voor het vak. Peter heeft zijn hart verloren aan internetmarketing en het opbouwen van klantenrelaties. Peter richtte dit online marketing bureau in Kaatheuvel niet zomaar op. Hij zag een gat in de markt. Andere internet marketing bureaus gaan zeer onpersoonlijk om met hun klanten, vindt Peter. En dat kon anders. Het resultaat mag er zijn: al twaalf jaar lang is PDK een succesvol online marketing bureau in Kaatsheuvel. Met oog voor de klanten.

Bart is in 2010 bij het bedrijf terecht gekomen via zijn goede vriend Peter. Ze hebben sindsdien al veel projecten succesvol afgerond. PDK onderscheidt zich van andere marketingbureaus door duidelijke communicatie, reële doelen, eerlijk advies en de klik met de klant. Er moet eerst een klik zijn voordat we met elkaar gaan samenwerken. Vertrouwen is het allerbelangrijkste om samen succesvol te zijn. En op het kantoor van ons online marketing bureau in Kaatsheuvel heerst een gezellige en open sfeer. Kom gerust eens kennismaken!

Wat doen we precies

Wij gaan aan de slag met jouw website en vervullen al jouw online wensen op maat. We maken websites, zorgen ervoor dat jij bovenaan in Google komt te staan. Kortom, we doen er alles aan om meer bezoekers naar jouw website te krijgen en daardoor stijgt de omzet van je bedrijf. Bij PDK zijn we op de hoogte van de laatste trends. Dit gecombineerd met de klik tussen beide partijen en de goede samenwerking (die als een rode draad door onze projecten en campagnes loopt) zorgen we ervoor dat we samen onze doelen bereiken.

Wij hebben veel ervaring en kennis in huis en zijn specialist in zoekmachine optimalisatie, linkbuilding, online adverteren en remarketing. Dit doen we allemaal in samenspraak met jou.  Wij leveren altijd maatwerk, want elke klant heeft weer andere wensen. Wij gaan samen de uitdaging aan.

Online Marketing Bureau Kaatsheuvel

Charlotte helpt je.

Charlotte is een echte mensen-mens. Ze kan erg goed luisteren en analyseren. Tijdens haar werk en studie heeft ze veel kennis opgedaan en weet ze precies wat de behoeftes zijn van onze klanten, dit is één van haar kwaliteiten. Ze is oprecht geïnteresseerd en zoekt altijd met jou naar de beste oplossing. Ben je benieuwd of jullie de ideale match zijn? Kom dan gerust langs bij ons online marketing bureau in de regio Kaatsheuvel. Charlotte helpt je graag en staat open voor een kop koffie en een goed gesprek. Want elke succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek en oprechte interesse in elkaar.