fbpx
Home / Online marketing bureau Oosterhout

Online marketingbureau Oosterhout


PDK is een onderscheidend online marketing bureau in de regio Oosterhout. Wat ons onderscheidt van andere marketingbureaus is dat wij het persoonlijk contact met onze klanten het allerbelangrijkst vinden. Waar andere internet marketing bureaus vaak zeer onpersoonlijk met hun klanten omgaan, vinden wij een goede klik noodzakelijk. Het contact met de klant is iets waar PDK zich in wil onderscheiden van andere bureaus. Het succes van onze klanten is ook ons succes. Het is geen kwestie van een klant binnenhalen en dan is het klaar. In een goede relatie moet je investeren. Daarom komen we graag regelmatig een kop koffie drinken om de gang van zaken te bespreken. Je krijgt van ons ook altijd een eerlijk advies. Daarom zijn wij trots op onze samenwerkingen. Elke maand mogen we weer nieuwe klanten verwelkomen en projecten succesvol afronden. Nieuwsgierig naar ons online marketing bureau? In Oosterhout vertellen we je er graag meer over.

 

Wat PDK voor jou kan betekenen

Online marketing, het is een breed begrip. Maar wat kunnen wij nu precies voor jou betekenen? Nou, meer dan je denkt eigenlijk. PDK is in 2008 begonnen met het vindbaar maken van website binnen de zoekmachine door middel van landingpagina’s. Samen met de klant werd gekeken naar de meest interessante zoekwoorden om zo een hogere positie binnen Google te krijgen. Dat doen we nog steeds, maar dat is lang niet meer het enige. Je kunt bij ons terecht als je de zoekbaarheid van je website wilt verbeteren, als je wilt adverteren op Google of als je een geheel nieuwe website nodig hebt. We zijn specialist in zoekmachine optimalisatie, linkbuilding, online adverteren en remarketing. Wij zorgen ervoor dat meer bezoekers of potentiële klanten je website weten te vinden. Daardoor genereer je meer omzet en naamsbekendheid. Voor al deze zaken kun je terecht bij ons online marketing bureau in omgeving Oosterhout.

Persoonlijk

Bij PDK Marketing zijn we heel gewoon gebleven. Wij houden van Brabantse gezelligheid en een persoonlijke aanpak zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Een goede samenwerking staat of valt met een goede klik. Daarom drinken we altijd eerst een kop koffie om kennis te maken. We bespreken de wensen en doelstellingen. Als we op een lijn zitten, gaan we graag voor je aan de slag.

We doen het samen, we drinken dus regelmatig een bak koffie om te evalueren en de resultaten te bespreken. Je ontvangt bij ons dagelijks, wekelijks of maandelijks je positie in Google, net waar jij voor kiest. Valt je iets op aan jouw positie in Google of wil je iets verbeteren? We nemen direct contact met elkaar op om dit te bespreken en te optimaliseren.

Online marketingbureau Oosterhout

Persoonlijk

PDK is een online marketing bureau vlakbij Breda. Wij houden van Brabantse gezelligheid en een persoonlijke aanpak zonder professionaliteit uit het oog te verliezen. Een goede klik vinden wij belangrijk. We drinken graag eerst koffie om nader kennis te maken. Dan kunnen we praten over je verwachtingen en doelstellingen. Als we op een lijn zitten, gaan we aan de slag. We doen het samen, er zal dus regelmatig een evaluatie plaatsvinden. We bespreken dan de resultaten. Je ontvangt bij ons dagelijks, wekelijks of maandelijks je positie in Google, net waar jij voor kiest. Valt je iets op aan jouw positie in Google? We nemen direct contact met elkaar op om dit te bespreken en te optimaliseren.

Charlotte helpt je.

Charlotte is een echte mensen-mens. Ze kan erg goed luisteren en analyseren. Tijdens haar werk en studie heeft ze veel kennis opgedaan en weet ze precies wat de behoeftes zijn van onze klanten, dit is één van haar kwaliteiten. Ze is oprecht geïnteresseerd en zoekt altijd met jou naar de beste oplossing. Ben je benieuwd of jullie de ideale match zijn? Kom dan gerust langs bij ons online marketing bureau in de regio Oosterhout. Charlotte helpt je graag en staat open voor een kop koffie en een goed gesprek. Want elke succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek en oprechte interesse in elkaar.