fbpx
Home / Online marketing bureau Tilburg

Online marketingbureau Tilburg


Zoek je een online marketing bureau in de omgeving van Tilburg? Het is dan goed dat je bij PDK Marketing terecht bent gekomen. Of je nu kiest voor de juiste SEO strategie, adverteren in Google of een geheel nieuwe website, wij zorgen samen voor jouw succes. PDK is geen regulier online marketing bureau. Als je in Tilburg daar naar op zoek bent, moet je niet bij ons zijn. Wij zijn niet het bureau dat jou even komt vertellen hoe alles moet. Wij zijn jouw collega, partner en kameraad in het online circuit. Wij weten wat er nodig is voor een goede en vindbare website en die kennis delen we graag met je.

Van vele markten thuis

Wil je een toppositie in Google, een gehele nieuwe website of adverteren in Google? Wij kunnen jou helpen. Met de juiste SEO strategie kunnen we je website bijvoorbeeld een kwaliteitsboost geven. Daarvoor gebruiken we verschillende soorten SEO-activiteiten zoals zoekmachine optimalisatie, technische verbeteringen aan je website en linkbuilding. Deze combinatie zorgt voor meer verkeer naar jouw website en daardoor voor meer omzet. Wil je direct resultaat zien? Dan is Google Ads misschien wel jouw oplossing. Adverteren via het kanaal van Google zorgt voor doelgerichte en specifieke resultaten waar je al lange tijd van droomt.

Persoonlijk

PDK is een online marketing bureau op steenworp afstand van Tilburg. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Daarom is het ook belangrijk dat er een klik is voordat we samen aan de slag gaan. We drinken graag eerst een bak koffie om nader kennis te maken en te praten over verwachtingen en doelen. Als we samen hetzelfde nastreven, gaan we graag voor je aan de slag.

We doen het samen, er zal dus regelmatig een evaluatie plaatsvinden. Onder het genot van een worstenbroodje bespreken we graag de resultaten en bouwen we naar een succesvolle samenwerking. Je ontvangt bij ons dagelijks, wekelijks of maandelijks je positie in Google, net waar jij voor kiest. Valt je iets op aan jouw positie? We nemen direct contact met elkaar op om dit te bespreken en te optimaliseren.

Online marketingbureau Tilburg

Rendement webshop

Heb je een eigen webshop die er tiptop uitziet maar merk je dat het aantal bezoekers of bestellingen achterblijft? Het probleem zit ‘m dan waarschijnlijk in de richtlijnen van Google. PDK richt zich niet alleen op het design van een website of webshop, maar ook op de richtlijnen van Google. Wij kijken samen met jou naar hoe je nog meer rendement uit je webshop kunt halen.

Charlotte helpt je.

Charlotte is een echte mensen-mens. Ze kan erg goed luisteren en analyseren. Tijdens haar werk en studie heeft ze veel kennis opgedaan en weet ze precies wat de behoeftes zijn van onze klanten, dit is één van haar kwaliteiten. Ze is oprecht geïnteresseerd en zoekt altijd met jou naar de beste oplossing. Ben je benieuwd of jullie de ideale match zijn? Kom dan gerust langs bij ons online marketing bureau in de regio Tilburg. Charlotte helpt je graag en staat open voor een kop koffie en een goed gesprek. Want elke succesvolle samenwerking begint met een goed gesprek en oprechte interesse in elkaar.