SEP Online

SEP Online

Ik zocht een partij die mij kon helpen bij de optimalisatie van mijn website. Ik werd door mijn accountant geïnformeerd over PDK en kreeg een positieve indruk van het bedrijf. Bart is toen langs gekomen om een kop koffie te drinken en de klik was er meteen. Door middel van voorbeelden kreeg ik al snel een goede indruk van het bedrijf: ‘lekker gewoon’ en openheid zijn punten waar het bedrijf voor staat.

De samenwerking is in het lopende project geweldig en er was al snel resultaat te zien in de overzichten die ze wekelijks naar me toesturen. We evalueren de resultaten regelmatig onder het genot van een kop koffie. PDK komt hierdoor bij mij over als casual Friday en een no-nonsense bedrijf. Ook de communicatie van het bedrijf beschouw ik als goed. Vooral vanwege de snelle actie die het bedrijf onderneemt wanneer je ze nodig hebt (zelfs in het weekend).

Het bedrijf bestaat uit een klein team, waardoor ik weet dat iedereen bij het bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Dit heeft een positieve invloed op mij en de samenwerking.

www.seponline.nl

SEP on