Technische
SEO:

Een gebruiksvriendelijke website voor jouw bezoekers waarmee je een hogere waardering ontvangt van Google

Betere gebruiksvriendelijkheid
zorgt voor meer bezoekers

Een goede vindbaarheid bij Google is afhankelijk van drie zaken. Zo heb je ten eerste de on-page SEO die zich voornamelijk richt op de inhoud en tekst. Daarnaast heb je te maken met linkbuilding om de waarde van je website te versterken, maar ook de technische SEO mag niet vergeten worden wanneer je aan je online vindbaarheid werkt. Technische SEO betreft de zaken die te maken hebben met de gebruikservaring van je website. Iets waar Google veel waarde aan hecht.

Bezoekers blij, zoekmachine blij

De verbeteringen voeren we door
De verbeteringen voeren we door

Bezoekers blij, zoekmachine blij

Waarom
technische optimalisatie?

De techniek achter je website is de basis van een goede vindbaarheid. Door sommige technische problemen kan het namelijk voorkomen dat Google je website niet kan indexeren of niet begrijpt waar je pagina over gaat, en als de zoekmachine niet weet wat er op je website staat zal je ook niet naar voren komen tussen de zoekresultaten.

  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here
  • Your Content Goes Here

Zo pakken we jouw
technische SEO
aan

Wanneer we voor je aan de slag gaan met de Technische SEO controleren we op de technische problemen van je website. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende audit tools zoals SE Ranking. De complete controlelijst bestaat uit meer dan 50 punten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan lange laadtijden, 404-pagina’s en crawler traps. Uiteraard voeren we de mogelijke verbeteringen ook meteen door. Doordat de gebruikservaring verbetert bij een geoptimaliseerde technische SEO maak je niet alleen Google, maar ook de gebruiker van jouw website blij wanneer jouw technische SEO goed op orde is.

Wil jij gebruik maken van
zoekmachine optimalisatie?

maak een afspraak

Charlotte helpt je.

Charlotte is onze alleskunner. Zonder een opleiding in de marketing sector heeft ze het toch helemaal onder de knie. Van trefwoordanalyse, naar het vullen van een website tot het programma Photoshop, Charlotte doet het. Ze is leergierig en ook nog eens erg sociaal. In haar vrije tijd zorgt ze voor haar gezin en maakt ze tijd vrij voor haar vrienden en familie. Sinds kort weet zij hun ook te beschermen door de wekelijkse judo lessen die ze volgt. De verdedigingstechnieken laat ze dan ook regelmatig zien aan haar collega’s. Of je haar herkent als je bij PDK binnenstapt? Dat kunnen wij niet beloven. Van een nieuw kleurtje in de haren is Charlotte niet bang en dat zegt genoeg over haar lef.

Wil jij met Charlotte in gesprek?

maak een afspraak