fbpx

Jouw succes is ook ons succes.

 

Home / Webdesign Breda

Webdesign Breda


Je website optimaliseren is één ding maar het design is even belangrijk. Als je website niet aanspreekt of niet het gewenste gevoel communiceert aan jouw klant, dan is het mogelijk dat je niet profiteert van de online omzet stijging. Wij van PDK bieden graag onze webdesign diensten aan in regio Breda. Regio webdesign Breda houdt in dat we actief zijn in Oosterhout, Etten-Leur, Made en Teteringen.

 

Altijd maatwerk

Om jouw website te realiseren is het belangrijk dat jouw wensen en eisen goed geïnventariseerd worden, zodat we beiden weten hoeveel tijd erin gestoken moet worden. Dit gaat natuurlijk beter onder het genot van een lekker kopje koffie. In ons optiek is alles mogelijk maar blijft het maatwerk. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we weten wat jij voor ogen hebt. Naast jouw wensen zijn die van de klant natuurlijk ook erg belangrijk, want zij moeten een goed beeld kunnen vormen wat voor bedrijf het is. Het gevoel wat webdesign moet opbrengen is ook essentieel of de klant actie gaat ondernemen of niet. Het design moet zo worden gecreëerd dat het ook niet als storend wordt beschouwd en niet afleidt van het hoofddoel; namelijk jouw klant informeren over de producten/diensten.

Website creatie

Kan jouw webdesign wel een nieuw jasje gebruiken of zelfs helemaal vernieuwd worden? Dan staan wij met onze webdesign diensten in regio Tilburg graag voor je klaar.

Grafisch inzicht

We geven graag ons grafische inzicht tijden het vormgeven van jouw webdesign Breda. Je website moet natuurlijk een bepaald beeld vormen bij je klant. Je hebt zelf altijd wel ideeën welke kleuren en beelden terug moeten komen op je website. Graag zitten wij voor het ontwerpen 1 a 2 keer bij elkaar om een schets uit te werken hoe de site er uit moet komen te zien. Heb jij problemen met het vormgeven van je website en kan je wel een creatieve hand gebruiken tijdens het ontwerpen van jouw website? Wij kunnen niet wachten om samen te werken aan jouw website.

Bart helpt je.

Wil je net zoals onze klanten een nieuwe website laten bouwen? Dan is de kans groot dat Bart jouw kant op komt om jouw wensen te bespreken. Bart is het aanspreekpunt voor de klant en weet precies wat ze nodig hebben. Binnen de samenwerking vindt hij de relatie het meest belangrijk. Er moet wel een klik zijn, anders heeft het weinig zin om  een samenwerking aan te gaan. Pas wanneer je op één level zit, kun je samen voor succes zorgen. Buiten het werk is Bart een echte familieman en geniet hij iedere dag van zijn 3 zonen. Als ze alle drie op Bart lijken (zoals hij zelf altijd zegt) komt het helemaal goed. Als hij niet thuis is, staat hij bij de voetbal. Hij trapt graag zelf een balletje en regelt alles om ervoor te zorgen dat de kinderen dat ook kunnen. Wil jij dat Bart langs komt voor een goed gesprek?