fbpx

Jouw succes is ook ons succes.

 

Home / Webdesign Waalwijk

Webdesign Waalwijk


Om je website aantrekkelijk te maken is het belangrijk dat het design aanspreekt en misschien ook wel aanspoort tot actie. Heb jij nu al langere tijd een probleem met je oude webdesign in Waalwijk. Dan helpen wij van PDK je graag met het renoveren van je oude design. Wij kijken graag verder dan alleen Waalwijk en staan je dan ook graag bij met het webdesign in regio Waalwijk. Plaatsen die hier onder vallen zijn Elshout, Drunen, Heusden en Raamsdonksveer.

 

Ideeën in beeld

Om een goed beeld te krijgen waar jij naar zoekt voor het webdesign vinden wij het fijn om even goed te inventariseren wat er moet gebeuren. Wij willen graag weten waar jij naar zoekt en hier onze ideeën op los laten. Het is dan fijn om te weten wat de speerpunten zijn van het project/campagne voor het webdesign van jouw bedrijf in Waalwijk. We doen dit het liefst onder het genot van een lekker kop koffie zodat we de tijd hebben om alles te bespreken. Naast jouw eisen en wensen is het belangrijk om te weten waar de klant naar zoekt en behoefte aan heeft. Het webdesign moet dus aan verschillende aspecten voldoen om goed over te komen bij de gebruiker van jouw site.

Verouderde website?

Heb jij een verouderende website? En kan jouw design ook wel wat vernieuwing gebruiken. PDK schiet je graag te hulp bij jouw webdesign bij jouw bedrijf in Waalwijk. Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Kleurgebruik

Vaak spreekt het kleurgebruik boekdelen als het gaat om beleving. De eerste indruk van een site moet een dusdanige prikkel geven aan je bezoeker, zodat hij verder gaat navigeren door je website. Je webdesign Waalwijk problemen op het gebied van kleurgebruik en nog veel meer zijn bij ons in goede handen. We helpen je graag met het uitkiezen van de juiste kleuren, zodat je website het beeld gaat vormen waar jij naar zoekt en de klant om vraagt.

Bart helpt je.

Wil je net zoals onze klanten een nieuwe website laten bouwen? Dan is de kans groot dat Bart jouw kant op komt om jouw wensen te bespreken. Bart is het aanspreekpunt voor de klant en weet precies wat ze nodig hebben. Binnen de samenwerking vindt hij de relatie het meest belangrijk. Er moet wel een klik zijn, anders heeft het weinig zin om  een samenwerking aan te gaan. Pas wanneer je op één level zit, kun je samen voor succes zorgen. Buiten het werk is Bart een echte familieman en geniet hij iedere dag van zijn 3 zonen. Als ze alle drie op Bart lijken (zoals hij zelf altijd zegt) komt het helemaal goed. Als hij niet thuis is, staat hij bij de voetbal. Hij trapt graag zelf een balletje en regelt alles om ervoor te zorgen dat de kinderen dat ook kunnen. Wil jij dat Bart langs komt voor een goed gesprek?