fbpx

Een webshop beginnen

Wij helpen je snel en dat tegen lage kosten

Home / Webshop beginnen

Hallo mede ondernemer.


Het zijn op dit moment roerige tijden!
We blijven allemaal ondernemers en zien altijd kansen.
Ook wij hebben nagedacht hoe we getroffen ondernemers kunnen helpen.
We zien veel initiatieven van ondernemers die snel hun producten online willen gaan aanbieden. Dat is echter geen gemakkelijke opgave. Wij hebben een gestandaardiseerde oplossing om naast je huidige website simpel en snel een webwinkel op te starten.

Je kunt binnen 5 dagen al online verkopen!

Wil je gebruik maken van deze webshop of wil je eerst meer informatie ontvangen over het design en de kosten hiervan? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Een webshop beginnen is normaal gesproken een grote investering. Een webshop op maat laten maken past bij jouw bedrijfsimago en jouw product, hier zit dan ook redelijk wat tijd in. Het design wat we jullie willen aanbieden is niet gepersonaliseerd en is erg standaard. Dit is met opzet, alleen dan kan jij binnen 5 dagen jouw webshop live hebben.

Wil jij eerst het design zien voordat je verdere stappen onderneemt? Laat dan hieronder jouw mailadres achter en wij sturen het idee naar je door.

Wil je gebruik maken van dit design?

  Waarom doen wij dit?


  Het is voor iedereen een rare en tegelijk ook moeilijke periode. Vanwege gezondheidsrisico's moeten bedrijven hun fysieke winkel of restaurant sluiten, volkomen terecht. Helaas met het financiële plaatje als gevolg, geen bezoekers betekent geen omzet. Wij zelf ervaren dit ook bij onze klanten en denken zo veel mogelijk met ze mee. Denk aan een "Chef aan Huis" waardoor eetliefhebbers nog steeds kunnen genieten van iets lekkers zonder zo naar buiten te hoeven. 

  Zo zijn er genoeg winkels en restaurants die in deze tijd al beschikken over een website, maar geen webshop. Een webshop hebben ze namelijk nog nooit eerder nodig gehad, maar door deze situatie verandert die gedachte. Bij PDK Online Succes hebben we met het team gebrainstormd (via een videogesprek) hoe we bedrijven hierin te hulp kunnen schieten. Het opzetten van een simpele webshop is hieruit ontstaan.

  Wil jij snel een webshop beginnen?

  Peter helpt je.

  Peter is de oprichter van PDK Online Succes en staat dagelijks voor onze klanten klaar. Hij neemt de tijd voor iedereen en vindt de relatie tussen bedrijf en klant erg belangrijk. Wanneer je als collega denkt met iets nieuws te komen, dan is hij er al van op de hoogte. Peter is een enthousiaste ondernemer met veel kennis. Buiten het werk geniet hij van zijn gezin en slaat hij regelmatig een balletje op de tennisbaan. Een andere hobby die hij sinds kort aan het uitbreiden is, is zijn passie voor fotografie. Wij vragen ons wel eens af, wat kan deze man niet? Wil jij dat ook ervaren, kom dan snel een drankje doen!