fbpx
Home / Website laten maken Breda

Website laten maken Breda


Wil jij jouw bedrijf online beter profileren en ben je op zoek naar een specialist waar je een website kunt laten maken? In Breda en omgeving kom je dan al snel bij PDK Marketing terecht. Een goede website is belangrijk want het is het visitekaartje van je bedrijf. Toch is een goed design alleen niet voldoende want je wilt vooral rendement uit je website halen. PDK Marketing maakt een website die past bij jouw imago. En volgens de richtlijnen van Google, want online zichtbaarheid is net zo belangrijk. We houden rekening met inhoud, tekstopbouw en juiste zoekwoorden. Jouw website is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens goed gepositioneerd! Zo trek je niet alleen meer, maar ook kwalitatief betere bezoekers naar je website. Wil jij ook meer rendement uit jouw website halen? Dan moeten we snel eens samen een kop koffie drinken.

 

Ontwerp op maat

Je hebt misschien al in je hoofd hoe je website eruit moet komen te zien. Of er is al een huisstijl waar we mee aan de slag kunnen gaan. Voordat we beginnen, gaan we eerst om tafel zitten om te bespreken wat jouw ideeën en wensen zijn. We leveren geen 'standaard' websites, elke site die we bouwen is maatwerk. Nadat jij het ontwerp van je website hebt goedgekeurd, beginnen we met bouwen. Dit kun je live volgen, waardoor je steeds up-to-date bent van alle ontwikkelingen. Een website laten maken in omgeving Breda is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zelf beheren

Als je website af is, wil je deze waarschijnlijk graag zelf beheren. Daarom werken we vaak met WordPress, een makkelijk systeem om mee te werken voor iedereen. Zelf foto’s uploaden of teksten aanpassen is hartstikke eenvoudig. En mocht je toch hulp nodig hebben, wij staan altijd voor je klaar met advies. Wil je de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak en we vertellen je graag meer.

 

Google richtlijnen

Je bent blij met je mooie nieuwe website en wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen hem ook zien. Daarom is het net zo belangrijk dat je online zichtbaar bent. Daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Wil je een goed vindbare website laten maken? In omgeving Breda helpen wij jou daar graag bij.  Een website moet technisch goed zijn ingericht om zo bovenaan te kunnen staan in Google. Wij weten precies aan welke Google richtlijnen een website moet voldoen. Jouw website is daardoor op elk moment up-to-date en beschik je gelijk over een voorsprong! Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Wij helpen je graag.

 

Een bak koffie doen?

Wil je door PDK een website laten maken en is je bedrijf in Breda? Dan staat Luuk voor je klaar. Als je een probleem hebt of een vraag, kun je altijd bij hem terecht. Want bij PDK vinden we een goed contact met onze klanten het allerbelangrijkst. Want alleen samen kunnen we succes hebben. Wil je meer weten over een website laten maken? In Breda komen we graag bij je langs om onder het genot van een bak koffie nader kennis te maken.

Luuk helpt je.

Een collega die meer behulpzaam is dan Luuk kunnen wij ons niet voorstellen. Heb je een vraag? Dan is Luuk diegene die gelijk even tijd voor je vrijmaakt. Is er dan een probleem of heb je een vraag over je website? Hij kan je er gelijk alles over vertellen. Dat Luuk een goede jongen is ervaren wij niet alleen, ook zijn vrienden zeggen het. In zijn vrije tijd zegt hij dan ook nooit nee tegen een potje gamen, want welke computerfanaat doet dat tegenwoordig niet. Echter is Luuk niet iemand die alleen maar binnen zit, in tegenstelling juist. Bijna elke zondag speelt hij een potje airsoft met de nodige blauwe plekken als gevolg. Wil jij ook weten hoe Luuk is? Neem dan contact met hem op.