fbpx
Home / Website laten maken Kaatsheuvel

Website laten maken Kaatsheuvel


Wil je een professionele website laten maken door een bureau in Kaatsheuvel die je eenvoudig kunt onderhouden? Dan zit je bij PDK Marketing goed. Wij zijn een online marketing, gevestigd in Kaatsheuvel. Wij gaan voor jouw online succes. Met onze jarenlange ervaring zijn wij hét aangewezen bedrijf om een nieuwe website te laten maken. Wij onderscheiden ons in klantvriendelijkheid, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en ontwikkelen een website die past bij jouw doelgroep. Bij ons vind je altijd maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en goed doordachte websites voor kleine en grote bedrijven die zich online beter willen profileren. En je website voldoet altijd aan de laatste richtlijnen van Google.

Een goed gesprek

Een nieuwe website laten maken door ons in Kaatsheuvel begint altijd met een goed gesprek. We komen bij je langs om jouw wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden te tonen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op ons kantoor in Kaatsheuvel. Misschien heb je zelf al huisstijl. Of ideeën over hoe je website eruit moet komen te zien. Het kan ook zo zijn dat je al een site hebt die verouderd is. Ook dan kunnen we helpen. Aan de hand hiervan kunnen we starten met het maken van een ontwerp. Het ontwerp baseren wij onder andere op het intakegesprek. Wanneer het design voldoet aan jouw eisen, kunnen wij starten met de bouw van de website. Tijdens het bouwen word je constant op de hoogte gehouden. Want een website laten maken doe je samen.

Waarom een website laten maken door PDK Marketing in Kaatsheuvel?

Bij PDK Marketing gaan we voor jouw online succes. En we kunnen alleen succes behalen als we dat samen doen. Een goed contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Want alleen samen kun je iets moois bereiken. PDK heeft veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van webshops en websites. Van webdesign tot het ontwikkelen van de website, wij doen het allemaal. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je site online goed zichtbaar is. Dat doen we via zoekmachine optimalisatie. Want als je een goede website hebt, wil je natuurlijk ook dat het de nodige aandacht krijgt. Je website is je online visitekaartje en zorgt voor extra klanten en omzet.

 

Website laten maken Kaatsheuvel

Google richtlijnen

Om je website goed zichtbaar te maken, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste Google richtlijnen. Bij PDK Marketing zijn wij constant up-to-date. Je website heeft daardoor niet alleen een toppositie in Google maar je hebt ook direct een voorsprong op de concurrenten. Daarnaast zijn onze websites makkelijk zelf te beheren. Je kunt zelf eenvoudig foto’s en video’s uploaden. Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Of wil je een website laten maken door PKD in Kaatsheuvel? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keertje langs.

Luuk helpt je.

Een collega die meer behulpzaam is dan Luuk kunnen wij ons niet voorstellen. Heb je een vraag? Dan is Luuk diegene die gelijk even tijd voor je vrijmaakt. Is er dan een probleem of heb je een vraag over je website? Hij kan je er gelijk alles over vertellen. Dat Luuk een goede jongen is ervaren wij niet alleen, ook zijn vrienden zeggen het. In zijn vrije tijd zegt hij dan ook nooit nee tegen een potje gamen, want welke computerfanaat doet dat tegenwoordig niet. Echter is Luuk niet iemand die alleen maar binnen zit, in tegenstelling juist. Bijna elke zondag speelt hij een potje airsoft met de nodige blauwe plekken als gevolg. Wil jij ook weten hoe Luuk is? Neem dan contact met hem op.