fbpx
Home / Website laten maken Oosterhout

Website laten maken Oosterhout


Wil je een professionele website laten maken? In Oosterhout en omgeving ben je bij PDK Marketing dan aan het goede adres. Een goede website is erg belangrijk. Het is namelijk meer dan het visitekaartje van je bedrijf. Een website zorgt voor meer klanten en dus meer omzet. Naast uitstraling is ook functionaliteit essentieel. Potentiële klanten zijn zo weg als je website of webshop niet goed werkt of onoverzichtelijk is. Je wilt rendement uit je website halen. En dan moet je bij PDK Marketing zijn. Wij maken je website volgens een design dat past bij jouw imago en volgens de richtlijnen van Google. Want als je een mooie website hebt, wil je online wel gevonden worden. Daarnaast letten we op inhoud, tekstopbouw en juiste zoekwoorden zodat jouw site goed gepositioneerd is. Zo krijg je niet alleen meer, maar ook kwalitatief betere bezoekers naar je website. Wil je ook een nieuwe website laten maken? In Oosterhout gaan we graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook bij ons terecht als je website verouderd is.

Ontwerp op maat

Voordat we aan de slag gaan, bespreken we eerst wat jouw doelstellingen en wensen zijn. Misschien heb je al een eigen huisstijl of weet je precies hoe jouw website eruit moet komen te zien. Bij ons vind je geen standaard websites, wij leveren altijd maatwerk. Want niet een ondernemer is hetzelfde. Eerst maken we een ontwerp en als jij dat hebt goedgekeurd, beginnen we pas met bouwen. Dit proces kun jij live volgen. Je bent dus constant op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Zelf beheren

Als je website af is, is het natuurlijk wel fijn als je de site zelf kunt beheren. Daarom werken we vaak met WordPress, daar hebben we goede ervaringen mee. Het is een makkelijk systeem om mee te werken, zo kun je zelf eenvoudig foto’s uploaden of teksten aanpassen als dat nodig is. En uiteraard staan onze deskundige medewerkers klaar als je toch advies nodig hebt. Als je een website wilt laten maken als ondernemer in Oosterhout laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn.

 

Google richtlijnen

Net zo belangrijk als een mooie website, is je online vindbaarheid. De site moet technisch goed zijn ingericht om zo bovenaan te kunnen staan in Google. Bij PDK Marketing zijn we altijd op de hoogte van de richtlijnen die Google hiervoor hanteert. Jouw website is daardoor altijd up-to-date. Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Oosterhout? Dan staan wij voor je klaar. Want bij PDK vinden we een goed contact met onze klanten het allerbelangrijkst. Alleen samen kunnen we succes hebben. Wil je meer weten over een website laten maken? In Oosterhout komen we graag bij je langs om onder het genot van een bak koffie nader kennis te maken.

Luuk helpt je.

Een collega die meer behulpzaam is dan Luuk kunnen wij ons niet voorstellen. Heb je een vraag? Dan is Luuk diegene die gelijk even tijd voor je vrijmaakt. Is er dan een probleem of heb je een vraag over je website? Hij kan je er gelijk alles over vertellen. Dat Luuk een goede jongen is ervaren wij niet alleen, ook zijn vrienden zeggen het. In zijn vrije tijd zegt hij dan ook nooit nee tegen een potje gamen, want welke computerfanaat doet dat tegenwoordig niet. Echter is Luuk niet iemand die alleen maar binnen zit, in tegenstelling juist. Bijna elke zondag speelt hij een potje airsoft met de nodige blauwe plekken als gevolg. Wil jij ook weten hoe Luuk is? Neem dan contact met hem op.