fbpx
Home / Website laten maken Tilburg

Website laten maken Tilburg


Wil je een website laten maken? In omgeving Tilburg moet je dan bij PDK Marketing zijn. Als je ondernemer bent, is een goede website erg belangrijk. Het is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Naast uitstraling is ook functionaliteit essentieel. Niks is zo ergerlijk als een website die slecht laadt of onoverzichtelijk is. Een mooie website of webshop is dus niet voldoende. Je wilt vooral rendement uit je website halen. En dan ben je bij PDK Marketing aan het goede adres. Wij maken je website volgens een design dat past bij jouw imago en, niet onbelangrijk, volgens de richtlijnen van Google. Want je wilt online ook goed zichtbaar zijn. We letten op inhoud, tekstopbouw en juiste zoekwoorden zodat jouw site goed gepositioneerd is. Zo krijg je niet alleen meer, maar ook kwalitatief betere bezoekers naar je website. Wil je ook zo’n website laten maken? In Tilburg komen we graag bij je langs om te vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Ontwerp op maat

Misschien heb je al een eigen huisstijl of weet je precies hoe jouw website eruit moet komen te zien. Wij gaan graag, onder het genot van een goede bak koffie, met je om tafel zitten om je ideeën en wensen te bespreken. Wij leveren geen standaard websites, elke site die we bouwen is maatwerk. Eerst maken we een ontwerp en als jij dat hebt goedgekeurd, beginnen we pas met bouwen. En het mooie is dat jij dit live kunt volgen. Je bent dus constant op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Zelf beheren

Als je een mooie nieuwe website hebt, is het ook wel fijn als je deze zelf kunt beheren. Daarom werken we vaak met WordPress, een makkelijk systeem om mee te werken. Als je een website wilt laten maken voor je bedrijf in Tilburg laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn. Bij WordPress kun je bijvoorbeeld eenvoudig zelf foto’s of producten toevoegen of teksten aanpassen als dat nodig is. En uiteraard staan onze deskundige medewerkers klaar als je toch advies nodig hebt.

 

Website laten maken Tilburg

Google richtlijnen

We hadden het er net al over, met alleen een mooie website ben je er niet. De site moet technisch goed zijn ingericht om zo bovenaan te kunnen staan in Google. Bij PDK zijn we altijd op de hoogte van de richtlijnen die Google hiervoor hanteert. Jouw website is daardoor altijd up-to-date. Je hebt zelfs een voorsprong ten opzichte van de concurrent! Wil je meer weten over deze richtlijnen en of jouw website hieraan voldoet? Maak gerust een afspraak.

Luuk helpt je.

Wil je een website laten maken en ben je ondernemer in Tilburg? Dan staat Luuk voor je klaar. Is er een probleem of heb je een vraag? Hij vertelt je er direct meer over. Want bij PDK vinden we een goed contact met onze klanten het allerbelangrijkst. Want alleen samen kunnen we succes hebben. Wil je meer weten over een website laten maken? In Tilburg komen we graag bij je langs om onder het genot van een bak koffie nader kennis te maken.