fbpx
Home / Website laten maken Waalwijk

Website laten maken Waalwijk


Wil je een website laten maken en ben je gevestigd in Waalwijk? Dan kan PDK Marketing je verder helpen. Met onze jarenlange ervaring is PDK Marketing hét aangewezen adres om een nieuwe website te laten maken. In Waalwijk zitten wij slechts op een steenworp afstand. Je kunt ons namelijk vinden in Kaatsheuvel. Wij onderscheiden ons in klantvriendelijkheid, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en ontwikkelen een website die past bij jouw doelgroep. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en goed doordachte websites voor kleine en grote bedrijven. Zo helpen wij onze klanten hun online doelen te bereiken.

Een goed gesprek

Een nieuwe website laten maken begint altijd met een oriënterend gesprek. We komen bij je langs om jouw wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden te tonen. Misschien heb je zelf al ideeën of een eigen huisstijl. Aan de hand hiervan kunnen we starten met het maken van een ontwerp. Het ontwerp baseren wij op het intakegesprek. Wanneer het ontwerp voldoet aan jouw eisen, kunnen wij starten met de bouw van de website. Tijdens het bouwen, kun je live meekijken. Je bent dus constant op de hoogte en ziet hoe jouw website eruit komt te zien.

Waarom een website laten maken in Waalwijk door PDK Marketing?

Bij PDK Marketing gaan we voor jouw online succes. Maar dit doen we samen. Wij vinden een goed klantcontact namelijk het allerbelangrijkst. Alleen samen kun je iets moois bereiken. PDK is al vele jaren actief in het ontwerpen en bouwen van webshops en websites. Van webdesign tot het ontwikkelen van de website, wij doen het allemaal. Naast een website laten maken in omgeving Waalwijk, kan ons marketing team je van dienst zijn met vindbaarheid in zoekmachines. Want als je een mooie website hebt, wil je natuurlijk ook dat deze vaak bekeken gaat worden.

Google richtlijnen

Wil je een goed vindbare website laten maken? In Waalwijk hebben wij daar veel ervaring mee. Wij zijn namelijk altijd op de hoogte van de laatste Google richtlijnen. Jouw website is daardoor op elk moment up-to-date. Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Wij komen je er graag meer over vertellen.

 

Je website zelf beheren

Wil jij je website straks zelf beheren? Wij werken vaak met WordPress omdat dit een erg makkelijk systeem is om mee te werken. Je kunt zelf eenvoudig foto’s uploaden, teksten toevoegen of aanpassen. Dat kun je doen wanneer jij dat wilt. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan staan wij voor je klaar om je een handje te helpen. We laten zien hoe het moet zodat je het de volgende keer zelf kunt doen? Meer weten over een website laten maken? In Waalwijk komen we graag langs om meer over jouw ideeën te horen.

 

Luuk helpt je.

Wil je een website laten maken en ben je ondernemer in Tilburg? Dan staat Luuk voor je klaar. Is er een probleem of heb je een vraag? Hij vertelt je er direct meer over. Want bij PDK vinden we een goed contact met onze klanten het allerbelangrijkst. Want alleen samen kunnen we succes hebben. Wil je meer weten over een website laten maken? In Tilburg komen we graag bij je langs om onder het genot van een bak koffie nader kennis te maken.