fbpx

Website & webshops

Mooi, effectief én vindbaar

Home / Websites/shops

Meer dan alleen een visitekaartje.


Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. Toch is alleen een mooie website of webshop niet voldoende. Je wilt vooral rendement uit je website halen. PDK maakt je website volgens een design dat past bij jouw imago én volgens de richtlijnen van Google. We letten op de inhoud, tekstopbouw en juiste zoekwoorden. Jouw website is dus niet alleen mooi, maar ook goed gepositioneerd! Zo krijg je niet alleen meer, maar ook kwalitatief betere bezoekers naar je website. Maak een afspraak met ons als jij ook meer rendement uit je website wilt halen.

Ontwerp op maat


Je hebt vast ideeën over hoe jouw droomwebsite of webshop eruit moet zien. We gaan graag met je om tafel zitten om alles door te spreken. We leveren geen 'standaard' websites, elke site die we bouwen is maatwerk. Nadat jij het ontwerp van je website hebt goedgekeurd, beginnen we met bouwen. Dit kun je live volgen, waardoor je steeds up-to-date bent van alle ontwikkelingen.

Website bouwen

Zelf te beheren


Veel van onze klanten willen graag zelf hun website of webshop bij kunnen houden. Daarom werken we vaak met WordPress, een makkelijk systeem om mee te werken. Je kunt eenvoudig zelf foto's of producten toevoegen of teksten aanpassen wanneer dat nodig is. Uiteraard staan wij voor je klaar als je toch advies nodig hebt. Wil je de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak en we vertellen je graag meer.

Google richtlijnen


Met alleen een mooie website of webshop ben je er niet. Een website moet technisch goed zijn ingericht om zo bovenaan te kunnen staan in Google. Wij zijn (en blijven) volledig op de hoogte van de richtlijnen die Google hiervoor hanteert. Jouw website is daardoor op elk moment up-to-date en beschik je gelijk over een voorsprong! Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Wij helpen je graag.

Wil jij een nieuwe website of webshop laten bouwen?

Luuk helpt je.

Een collega die meer behulpzaam is dan Luuk kunnen wij ons niet voorstellen. Heb je een vraag? Dan is Luuk diegene die gelijk even tijd voor je vrijmaakt. Is er dan een probleem of heb je een vraag over je website? Hij kan je er gelijk alles over vertellen. Dat Luuk een goede jongen is ervaren wij niet alleen, ook zijn vrienden zeggen het. In zijn vrije tijd zegt hij dan ook nooit nee tegen een potje gamen, want welke computerfanaat doet dat tegenwoordig niet. Echter is Luuk niet iemand die alleen maar binnen zit, in tegenstelling juist. Bijna elke zondag speelt hij een potje airsoft met de nodige blauwe plekken als gevolg. Wil jij ook weten hoe Luuk is? Neem dan contact met hem op.