Wij bouwen vindbare websites

Mooi én effectief

Home / Websites

Meer dan alleen een visitekaartje.


Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. Toch is alleen een mooie website niet voldoende. Je wilt vooral rendement uit je website halen. PDK maakt je website volgens een design dat past bij jouw imago én volgens de richtlijnen van Google. We letten op de inhoud, tekstopbouw en juiste zoekwoorden. Jouw website is dus niet alleen mooi, maar ook goed gepositioneerd! Zo krijg je niet alleen meer, maar ook kwalitatief betere bezoekers naar je website. Maak een afspraak met ons als jij ook meer rendement uit je website wilt halen.

Ontwerp op maat


Je hebt vast ideeën over hoe jouw droomwebsite eruit moet zien. We gaan graag met je om tafel zitten om alles door te spreken. We leveren geen 'standaard' websites, elke site die we bouwen is maatwerk. Nadat jij het ontwerp van je website hebt goedgekeurd, beginnen we met bouwen. Dit kun je live volgen, waardoor je steeds up-to-date bent van alle ontwikkelingen.

Zelf te beheren


Veel van onze klanten willen graag zelf hun website bij kunnen houden. Daarom werken we vaak met WordPress, een makkelijk systeem om mee te werken. Je kunt eenvoudig zelf foto's of producten toevoegen of teksten aanpassen wanneer dat nodig is. Uiteraard staan wij voor je klaar als je toch advies nodig hebt. Wil je de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak en we vertellen je graag meer.

Google richtlijnen


Met alleen een mooie website ben je er niet. Een website moet technisch goed zijn ingericht om zo bovenaan te kunnen staan in Google. Wij zijn (en blijven) volledig op de hoogte van de richtlijnen die Google hiervoor hanteert. Jouw website is daardoor op elk moment up-to-date en beschik je gelijk over een voorsprong! Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website die hieraan voldoet? Neem dan contact met ons op.

Ook aan de slag met jouw project?

Wil je graag weten wat PDK Online Succes voor jou kan betekenen?