fbpx
Home / WordPress website laten maken Den Bosch

WordPress website laten maken Den Bosch


Wil je een nieuwe website en denk je erover na om een WordPress website te laten maken? In Den Bosch is PDK Marketing de specialist. Of je nu een professionele website nodig hebt, je verouderde website wilt laten updaten of je webshop slecht presteert, PDK kan je helpen. Wij gaan voor jouw online succes. Bij ons kun je een WordPress website op maat laten maken. In Den Bosch hebben we al veel klanten kunnen helpen. Wil je de mogelijkheden bespreken? Wij komen graag langs. Maar je bent ook bij ons welkom, je vindt ons kantoor in het sprookjesachtige Kaatsheuvel.

Waarom is WordPress een goed systeem?

Je hebt vast weleens van WordPress gehoord. Met WordPress kun je makkelijk zelf je website te beheren. De meeste ondernemers hechten veel waarde aan zelfredzaamheid en zijn liever niet afhankelijk. Als ze eenmaal een goede website hebben, willen ze zoveel mogelijk zelf doen. Met WordPress is dat mogelijk. Foto’s uploaden, blogs posten of teksten aanpassen, je kunt het makkelijk zelf. PDK Marketing zorgt ervoor dat je WordPress website goed is, de rest kun je zelf doen. En natuurlijk staan wij klaar als je toch hulp nodig blijkt te hebben of een vraag hebt.

Waar moet een goede website aan voldoen?

Het uiterlijk van een website is belangrijk maar ook de functionaliteit. Met je website moet je maximale omzet behalen, het moet potentiële klanten trekken. Daarom is gebruiksvriendelijkheid ook erg belangrijk. Heb je een webshop? Dan moet alles perfect werken, anders haken klanten af. En die komen nooit meer terug. WordPress maakt het mogelijk een gebruiksvriendelijke website te maken die doet wat hij moet doen. Een goede WordPress website laten maken in Den Bosch helpt je bij succesvol ondernemer. Je scoort niet alleen goed bij Google maar ook bij klanten.

 

WordPress website laten maken Den Bosch

Hoe kan PDK je helpen?

We gaan eerst om tafel zitten om te bespreken wat er moet gebeuren. Wat zijn de wensen en eisen? Dat doen wij het liefst onder het genot van een lekker bakje koffie. Alles is mogelijk, maar het blijft maatwerk. Natuurlijk moet er goed gekeken worden naar wat jij zoekt, maar ook naar wat jouw klant zoekt. Het design moet zo worden ingericht dat het in een oogopslag duidelijk is om wat voor bedrijf het gaat. Ook moet het aanspreken en aansporen tot kopen. Je website moet technisch goed in elkaar steken, dat is belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste richtlijnen van Google en kunnen zorgen voor een toppositie in zoekmachines.

Koffie?

Wil je een WordPress website laten maken voor je onderneming in Den Bosch? Dat kan, wij komen graag bij je langs. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Kaatsheuvel. Dan drinken we een kop koffie en bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Luuk helpt je.

Een collega die meer behulpzaam is dan Luuk kunnen wij ons niet voorstellen. Heb je een vraag? Dan is Luuk diegene die gelijk even tijd voor je vrijmaakt. Is er dan een probleem of heb je een vraag over je website? Hij kan je er gelijk alles over vertellen. Dat Luuk een goede jongen is ervaren wij niet alleen, ook zijn vrienden zeggen het. In zijn vrije tijd zegt hij dan ook nooit nee tegen een potje gamen, want welke computerfanaat doet dat tegenwoordig niet. Echter is Luuk niet iemand die alleen maar binnen zit, in tegenstelling juist. Bijna elke zondag speelt hij een potje airsoft met de nodige blauwe plekken als gevolg. Wil jij ook weten hoe Luuk is? Neem dan contact met hem op.