fbpx
Home / WordPress website laten maken Kaatsheuvel

WordPress website laten maken Kaatsheuvel


Denk je erover na om een WordPress website te laten maken? PDK Marketing in Kaatsheuvel is de specialist. Of je nu een professionele website nodig hebt, je verouderde website wilt laten updaten of je webshop beter wilt laten presteren, PDK Marketing kan je helpen. Onze medewerkers gaan voor jouw online succes. Bij ons kun je niet alleen een WordPress website op maat laten maken. Op ons kantoor in Kaatsheuvel hebben we nog veel meer te bieden. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw website een toppositie krijgt in Google. Onze droom is om jouw website te mogen realiseren en optimaliseren. Wij deinzen nergens voor terug, daarom vervullen wij al jouw online wensen op maat.

Waarom is WordPress een goed systeem?

WordPress wordt vaak gebruikt als CMS-systeem voor websites. Dat is ook niet vreemd, het is makkelijk om mee te werken en je kunt er alle kanten mee op. Met WordPress kun je als ondernemer makkelijk zelf je website te beheren. En dat komt goed uit, want meeste ondernemers hechten veel waarde aan zelfredzaamheid en zijn liever niet afhankelijk. Foto’s uploaden, blogs posten of teksten aanpassen, je kunt het makkelijk zelf. En natuurlijk staan wij klaar als je toch hulp nodig blijkt te hebben of een vraag hebt.

Waar moet een goede website aan voldoen?

Niet alleen het uiterlijk van een website is belangrijk, ook de functionaliteit. Met je website moet je maximale omzet behalen en het moet potentiële klanten trekken. Gebruiksvriendelijkheid is daarom ook erg belangrijk. Heb je een webshop? Dan moet alles perfect werken en overzichtelijk zijn, anders haken klanten af. En die komen nooit meer terug. WordPress maakt het mogelijk een gebruiksvriendelijke website te maken die doet wat hij moet doen. Een goede WordPress website laten maken door PDK in Kaatsheuvel helpt je bij succesvol ondernemen. Je scoort niet alleen goed bij Google maar ook bij klanten.

 

WordPress website laten maken Kaatsheuvel

Hoe kan PDK je helpen?

We gaan eerst om tafel zitten om te bespreken wat er moet gebeuren. Wat zijn de wensen en eisen? Alles is mogelijk, maar het blijft maatwerk. Natuurlijk moet er goed gekeken worden naar wat jij zoekt, maar ook naar wat jouw klanten zoeken. Je website moet aanspreken en aansporen tot kopen. En moet technisch goed in elkaar steken, dat is belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste richtlijnen van Google en kunnen zorgen voor een toppositie in zoekmachines.

Koffie?

Wil je een WordPress website laten maken voor je onderneming in Kaatsheuvel? Dat kan, wij komen graag bij je langs. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor. Dan drinken we een kop koffie en bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Luuk helpt je.

Een collega die meer behulpzaam is dan Luuk kunnen wij ons niet voorstellen. Heb je een vraag? Dan is Luuk diegene die gelijk even tijd voor je vrijmaakt. Is er dan een probleem of heb je een vraag over je website? Hij kan je er gelijk alles over vertellen. Dat Luuk een goede jongen is ervaren wij niet alleen, ook zijn vrienden zeggen het. In zijn vrije tijd zegt hij dan ook nooit nee tegen een potje gamen, want welke computerfanaat doet dat tegenwoordig niet. Echter is Luuk niet iemand die alleen maar binnen zit, in tegenstelling juist. Bijna elke zondag speelt hij een potje airsoft met de nodige blauwe plekken als gevolg. Wil jij ook weten hoe Luuk is? Neem dan contact met hem op.