fbpx
Home / WordPress website laten maken Oosterhout

WordPress website laten maken Oosterhout


Denk je erover na om een WordPress website te laten maken in Oosterhout? Bij PDK Marketing in het sprookjesachtige Kaatsheuvel ben je dan aan het goede adres. Wat PDK onderscheidt van de concurrentie is duidelijke communicatie, reële doelen en eerlijk advies. We gaan pas met elkaar in zee als er een klik is. En het allerbelangrijkste: vertrouwen in elkaar. Bij ons kun je een WordPress website laten maken in Oosterhout die past bij jouw doelgroep. Bij ons vind je altijd maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van opvallende en goed doordachte websites voor kleine en grote bedrijven die zich online beter willen profileren. En een door ons gemaakte website voldoet altijd aan de laatste richtlijnen van Google.

Eerst koffie en een goed gesprek

Een nieuwe website laten maken voor je bedrijf in Oosterhout begint altijd met een goed gesprek en een bakje koffie. We komen bij je langs om jouw wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden te tonen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op ons kantoor in Kaatsheuvel om kennis te maken met ons team. We luisteren naar jouw wensen en eisen. Misschien heb je zelf al huisstijl waar we mee aan de slag kunnen. Of ideeën over hoe je website eruit moet komen te zien. Het kan ook zo zijn dat je al een site hebt die verouderd is. Ook dan kunnen we helpen. Wanneer het design voldoet aan jouw eisen, kunnen wij starten met de bouw van de website. Tijdens het bouwen word je constant op de hoogte gehouden. Want een website laten maken doe je samen.

Waarom is WordPress een goed systeem?

WordPress, je hebt er vast al weleens van gehoord. WordPress wordt vaak gebruikt als CMS-systeem voor websites. Het is een makkelijk systeem om mee te werken, zo kun je als ondernemer je eigen website beheren. En dat komt goed uit, want meeste ondernemers hechten veel waarde aan zelfredzaamheid. Of je nu foto’s wilt uploaden, blogs wilt posten of je homepage wilt aanpassen, je doet het makkelijk zelf. En natuurlijk staan wij klaar als je toch hulp nodig blijkt te hebben of een vraag hebt.

WordPress website laten maken Oosterhout

Google richtlijnen

Wil je een WordPress website laten maken? In Oosterhout komt er meer kijken dan alleen het bouwen van een website. Om je site goed zichtbaar te maken, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste Google richtlijnen. Bij PDK Marketing zijn wij constant up-to-date. Je website heeft daardoor niet alleen een toppositie in Google maar je hebt ook direct een voorsprong op de concurrenten. Wil je meer weten over deze richtlijnen en een website of webshop die hieraan voldoet? Of wil je een website laten maken door PKD in Kaatsheuvel? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag een keertje langs.

Luuk helpt je.

Wil je een website laten maken en ben je ondernemer in Oosterhout? Dan staat Luuk voor je klaar. Is er een probleem of heb je een vraag? Hij vertelt je er direct meer over. Want bij PDK vinden we een goed contact met onze klanten het allerbelangrijkst. Want alleen samen kunnen we succes hebben. Wil je meer weten over een website laten maken? In Oosterhout komen we graag bij je langs om onder het genot van een bak koffie nader kennis te maken.