fbpx
Home / WordPress website laten maken Tilburg

Website laten maken Tilburg


Een WordPress website laten maken? In Tilburg moet je dan bij PDK Marketing zijn. Heb je een professionele website nodig? Is je website verouderd of presteert je webshop slecht op internet. Of misschien ben je net gestart met je eigen bedrijf en wil je een passende website laten maken. Wat je ook wilt, PDK kan je helpen. Bij ons kun je een WordPress website op maat laten maken. In Tilburg komen we graag eens bij je langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Waarom WordPress?

WordPress is enorm populair en dat is niet voor niets. Met WordPress is het namelijk eenvoudig om zelf je website te beheren. De meeste ondernemers hechten veel waarde aan zelfredzaamheid. Dus gaat de voorkeur uit naar zoveel mogelijk zelf doen. Even wat extra foto’s uploaden? Tekst aanpassen op je homepage? Een nieuwe blog uploaden of een artikel publiceren? Je kunt het allemaal zelf doen, zonder hulp van een professional. Met WordPress heb je de controle over je eigen website. PDK Marketing zorgt ervoor dat de basis goed is, de rest kun je zelf doen. En natuurlijk staan wij klaar als je toch hulp nodig blijkt te hebben.

Waar moet een goede website aan voldoen?

Een website is meer dan een visitekaartje van je bedrijf. Met je website moet je maximale omzet behalen, het moet potentiële klanten trekken. Een goede website moet ook gebruiksvriendelijk zijn. Als je een WordPress website laat maken in regio Tilburg is het belangrijk dat je klanten makkelijk gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld de webshop. Of zich eenvoudig in kunnen schrijven voor de nieuwsbrief. WordPress maakt het mogelijk een vriendelijke website te maken die doet wat hij moet doen. Een goede WordPress website helpt je bij succesvol ondernemer. Je scoort niet alleen goed bij Google maar ook bij klanten.

Website laten maken Tilburg

Hoe kan PDK je helpen?

Voordat je een WordPress website wil laten maken in Tilburg is het belangrijk om te inventariseren wat er moet gebeuren. Dat doen wij het liefst onder het genot van een lekker bakje koffie. Tijdens het gesprek kunnen we aandachtspunten opschrijven van wat jij zoekt. Door dit te inventariseren kunnen wij goed inschatten wat er moet gebeuren en hoeveel tijd hierin gestopt moet worden. Alles is mogelijk, maar het blijft maatwerk. Natuurlijk moet er goed gekeken worden naar wat jij zoekt, maar ook naar wat jouw klant zoekt. Het design moet worden ingericht zodat het in een oogopslag duidelijk is om wat voor bedrijf het gaat. Ook moet het aanspreken en aansporen tot kopen. Daarnaast moet je website technisch goed in elkaar steken, dat is belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste richtlijnen van Google.

Koffie?

Wil je een WordPress website laten maken voor je bedrijf in Tilburg? Dat kan, wij komen graag bij je langs. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Kaatsheuvel, vlakbij het Sprookjesbos. Dan drinken we een kop koffie en bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Luuk helpt je.

Een collega die meer behulpzaam is dan Luuk kunnen wij ons niet voorstellen. Heb je een vraag? Dan is Luuk diegene die gelijk even tijd voor je vrijmaakt. Is er dan een probleem of heb je een vraag over je website? Hij kan je er gelijk alles over vertellen. Dat Luuk een goede jongen is ervaren wij niet alleen, ook zijn vrienden zeggen het. In zijn vrije tijd zegt hij dan ook nooit nee tegen een potje gamen, want welke computerfanaat doet dat tegenwoordig niet. Echter is Luuk niet iemand die alleen maar binnen zit, in tegenstelling juist. Bijna elke zondag speelt hij een potje airsoft met de nodige blauwe plekken als gevolg. Wil jij ook weten hoe Luuk is? Neem dan contact met hem op.