fbpx

YouTube adverteren

Introduceer je bedrijf via videoadvertenties

Home / Adverteren in Google / Youtube adverteren

Bereik je doelgroep met YouTube.


Na Google is YouTube de grootste zoekmachine die we kennen. Dagelijks luisteren miljoenen gebruikers muziek en kijken ze filmpjes, jongeren gebruiken het tegenwoordig zelfs vaker dan de televisie. Het is daarom een gemiste kans om als bedrijf geen gebruik te maken van dit medium.

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van advertenties in YouTube, dan verschijnt jouw reclamefilmpje voor of tussen de video's door. Dit kan op drie manieren: InStream, In-Search en In-Display. Dit leggen we je graag allemaal uit.

YouTube heeft
een groot bereik

Je kunt
gericht targetten

Met de juiste video
heb je aandacht

Wil jij gebruik maken van YouTube advertenties?

Wat wij voor je doen


1. Ontwikkelen van de video

Wij helpen je bij het bedenken van het verhaal, de cast en de locatie. Het opnemen van de video en het monteren ligt dan in onze handen, hoe simpel of professioneel je het wilt is aan jou. Bij PDK Online Succes beschikken we over een professionele camera, geluid en belichting. We denken mee na over de type advertenties en de daarbij horende secondes. Heb je zelf al beeldmateriaal en wil je alleen hulp bij het opzetten en monitoren van de YouTube advertenties, dan kan dat ook!

2. Campagne opzetten via Google Ads

We zetten jouw campagne op en stellen de budgetten in. Uiteraard is het aan jou hoeveel je er per dag of maand aan wilt uitgeven.

3. Resultaten monitoren en optimaliseren

Onze Google Ads expert houdt de resultaten bij en optimaliseert deze in overleg. Zie je zelf iets gebeuren waar je vragen over hebt? Dan zijn wij altijd te bereiken om je daarbij te helpen.

 

 

Peter helpt je.

Peter is de oprichter van PDK Online Succes en staat dagelijks voor onze klanten klaar. Hij neemt de tijd voor iedereen en vind de relatie tussen bedrijf en klant erg belangrijk. Wanneer je als collega denkt met iets nieuws te komen, dan is hij er al van op de hoogte. Peter is een enthousiaste ondernemer met veel kennis. Buiten het werk geniet hij van zijn gezin en slaat hij regelmatig een balletje op de tennisbaan. Een andere hobby die hij sinds kort aan het uitbreiden is, is zijn passie voor fotografie. Wij vragen ons wel eens af, wat kan deze man niet? Wil jij dat ook ervaren, kom dan snel een drankje doen!